Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 15:27

Με σλάλομ και φιγούρες γυναικών - ανδρών ξεκινά το πρωί της Πέμπτης το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Θαλασσίου Σκι στο Φράγμα Στράτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αθλητές και αθλήτριες από 19 χώρες διαγωνίζονται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Συγκεκριμένα στο Αγρίνιο φιλοξενούνται αποστολές από: Αυστρία,   ΒέλγιοΓαλλίαΓερμανία , Δανία, Ελβετία, Ηνωμένο ΒασίλειοΙσπανίαΙταλίαΛευκορωσίαΝορβηγία, ΟλλανδίαΟυκρανίαΡωσία,   Σλοβακία, Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία.

Αργότερα το απόγευμα, στις 19.30,  στην πλατεία Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί  η τελετή έναρξης με  παρέλαση των εθνικών ομάδων  κατά μήκος της οδού Παπαστράτου και κατεύθυνση το σημείο της τελετής. 

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγρινίου  θα συνοδεύει μουσικά την παρέλαση των 98  αθλητριών και αθλητών. 

Με τη συγκέντρωση των αποστολών  στο χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν σύντομοι χαιρετισμοί  από την Πρόεδρο της  Οργανωτικής Επιτροπής – Πρόεδρο της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι  Χριστιάννα Μάμαλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Λάμπρο Δημητρογιάννη και τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη των Αγώνων. 

Θα ακολουθήσει ο όρκος των Αθλητών, των Κριτών και των στελεχών. 

Διαβάστηκε 456 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.