Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:26 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 01:55

Τράπεζα Ελλάδος: Ήρθαν τα νέα χαρτονομίσματα των 5 και 10 ευρώ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Τράπεζα της Ελλάδος διαθέτει στο κοινό καινούργια τραπεζογραμμάτια των 5 ευρώ και 10 ευρώ με ανταλλαγή άλλων τραπεζογραμματίων ίσης ή και μεγαλύτερης ονομαστικής αξίας

Με σκοπό τη διευκόλυνση των εμπορικών συναλλαγών και την αναβάθμιση της ποιότητας των τραπεζογραμματίων 5 ευρώ και 10 ευρώ σε κυκλοφορία, η Τράπεζα της Ελλάδος διαθέτει στο κοινό, φυσικά και νομικά πρόσωπα, καινούργια τραπεζογραμμάτια των 5 ευρώ και 10 ευρώ με ανταλλαγή άλλων τραπεζογραμματίων ευρώ.

Η υπηρεσία της ανταλλαγής παρέχεται από το Κεντρικό Κατάστημα και τα Υποκαταστήματα της Τράπεζας της Ελλάδος και υπό προϋποθέσεις δεν επιβαρύνεται με τέλος ή προμήθεια συναλλαγής.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, τις προϋποθέσεις ανταλλαγής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες της Τράπεζας της Ελλάδος πριν από την προσέλευσή τους σε αυτές.

Για τη διάθεση έως 300 τεμαχίων 5 ευρώ ή 10 ευρώ, η ανταλλαγή πραγματοποιείται στις θυρίδες συναλλαγών του Κεντρικού Καταστήματος και των Υποκαταστημάτων της Τράπεζας της Ελλάδος, κατά τις ώρες συναλλαγών και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

protothema.gr 

foto protothema.gr
Διαβάστηκε 460 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.