Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 17:36

Τι λένε στην Κύπρο για τη μεταγραφή Βργκοτς στον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παίκτης του Παναιτωλικού για την επόμενη διετία θα είναι ο Μπράνκο Βργκοτς

Ο 31χρονος στόπερ αγωνιζόταν στην Κύπρο με τα χρώματα της Ανόρθωσης. Με την «κυρία» κατέκτησε ένα Κύπελλο Κύπρου έχοντας γενικά πολύ καλές παρουσίες και κερδίζοντας τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας της Αμμοχώστου.

Την περασμένη σεζόν είχε 29 συμμετοχές και 2 γκολ, μία «γεμάτη» σεζόν. 23 ήταν οι συμμετοχές του τη σεζόν 2019-20. Έχει αγωνιστεί και στο Europa League, όπου μάλιστα έχει βρει και το δρόμο προς τα δίχτυα απέναντι στην Βασιλεία.

Αριστεροπόδαρος και πανύψηλος, βλέπει τον κόσμο από τα δύο μέτρα σχεδόν (1.95 μ.), προσδίδει σίγουρα πολύ σε ένα πεδίο που ο Παναιτωλικός τα προηγούμενα χρόνια έπασχε και μάλιστα σοβαρά.

Ο δημοσιογράφος του Alpha Κύπρου, Θάνος Λακιώτης, μιλώντας στον Κωνσταντίνο Ρίγκο και το agriniopress τόνισε ότι:

«Πρόκειται για έναν δυνατό αμυντικό, που δε φοβάται να βάλει το… πόδι του στη φωτιά. Εξαιρετικός στον αέρα, μπορεί να βοηθήσει και στις στημένες φάσεις. Μπορεί κάλλιστα να προσαρμοστεί και σε άμυνα με τριάδα. Πχ ο Κετσπάγια στην Ανόρθωση έπαιξε στον περσινό τελικό Κυπέλλου με 3-4-3 και τον έβαλε σαν αριστερό στόπερ, πλάι στους Ρισβάνη και Κορρέα. Στα αρνητικά είναι η ταχύτητα, αλλά με έναν γρήγορο συμπαίκτη του δίπλα μπορεί να κάνει ένα καλό δίδυμο».

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 648 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.