Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:28 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 20:07

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για κατ’ οίκον εμβολιασμούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυθημερόν πλέον μπορεί να γίνεται από τις 20 Ιουλίου ο εμβολιασμός των ενδιαφερόμενων

Ανοίγει αύριο 20 Ιουλίου η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς κατ’ οίκον, προκειμένου να δηλώνουν οι γιατροί τα άτομα που δεν μπορούν να μεταβούν σε εμβολιαστικό κέντρο, όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Αφορά άτομα με κινητικά προβλήματα ή με παθήσεις που δεν τους επιτρέπουν την μετακίνηση, π.χ. Αλτσχάιμερ. Ο εμβολιασμός θα γίνεται είτε από ιδιώτη ιατρό, είτε από κινητή μονάδα εμβολιασμού.

Επίσης, λόγω της επάρκειας εμβολίων, από αύριο θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι, να εμβολιάζονται ακόμα και αυθημερόν, μπαίνοντας και δηλώνοντας συμμετοχή στην πλατφόρμα.

Όσον αφορά στα μέχρι στιγμής στοιχεία για τους εμβολιασμούς, είπε ότι μέχρι σήμερα έχει εμβολιαστεί με μία δόση το 52% του γενικού πληθυσμού και έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό το 44% του γενικού πληθυσμού.

news.gr

foto news.gr
Διαβάστηκε 441 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.