Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:24 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 18:20

Αγρίνιο – Μεσολόγγι: Προσωρινοί πίνακες για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς ΟΑΕΔ – Ρεκόρ αιτήσεων, ενστάσεις μέχρι το Σάββατο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου, αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων, που θα φιλοξενηθούν στους 26 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (ΒΝΣ) του Οργανισμού για τη σχολική χρονιά 2021-2022, στον ιστότοπο του Οργανισμού ΟΑΕΔ www.oaed.gr

Φέτος υποβλήθηκαν συνολικά 2.288 αιτήσεις για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων για τις 1.088 αρχικά προκηρυχθείσες θέσεις, σημειώνοντας αριθμό – ρεκόρ και καταγράφοντας αύξηση +32% συγκριτικά με το προηγούμενο σχολικό έτος και +19% σε σχέση με το σχολικό έτος 2019-2020.

Υπενθυμίζεται ότι τις επόμενες εβδομάδες θα προκηρυχθούν επιπλέον 650 θέσεις φιλοξενίας βρεφών και νηπίων, κατόπιν της ολοκλήρωσης της διαδικασίας πρόσληψης 121 υπαλλήλων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς – κηδεμόνες έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των προσωρινών πινάκων, εντός πέντε (5) ημερών και συγκεκριμένα από την Τρίτη 20 Ιουλίου έως και το Σάββατο 24 Ιουλίου.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται από τους γονείς – κηδεμόνες απευθείας στους ΒΝΣ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), με συνημμένα δικαιολογητικά που να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους.

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ΒΝΣ ΟΑΕΔ είναι οι εξής:

Οι ΒΝΣ του ΟΑΕΔ λειτουργούν από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου, από τις 6:45 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. (Δευτέρα έως Παρασκευή) και απευθύνονται σε βρέφη-νήπια από 8 μηνών (την 1η Σεπτεμβρίου 2021) έως 4 ετών.

Εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που εξασφαλίζει την αρμονική ψυχοσωματική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του Οργανισμού https://www.oaed.gr/brefonipiaki-paidiki-stathmi-oaed

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 462 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.