Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 18:27

20 πράγματα που κάνουν τις γυναίκες να φύγουν ...τρέχοντας από το πρώτο κιόλας ραντεβού!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η σύντροφος μας πρέπει να μας αγαπά και να μας δέχεται ακριβώς όπως είμαστε, καθώς αν υποκρινόμαστε δεν υπάρχει λόγος να είμαστε σε μια σχέση. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που κατά γενική ομολογία είναι αρνητικά και καθόλου θελκτικά προς το αντίθετο φύλο.

Ρίξτε μία ματιά στα παρακάτω 20 πράγματα που μπορούν να ξενερώσουν μία γυναίκα και να την κάνουν να φύγει τρέχοντας από το πρώτο κιόλας ραντεβού!

Κακοί τρόποι στο τραπέζι

Είσαι ενήλικας. Μη μασάς με το στόμα ανοιχτό και μην τρως με τα χέρια (εκτός αν την πας για σουβλάκια). Επίσης, μην είσαι αγενής με τους σερβιτόρους γιατί η συνοδός σου θα σε περάσει για κάφρο και θα έχει και δίκιο.

Τσιγκουνιά

Η τσιγκουνιά είναι ένα ελάττωμα τόσο άσχημο, που μια γυναίκα δεν μπορεί να ανεχτεί εύκολα. Το να μην την κεράσεις ή το να ψάχνεις να πάρεις ό,τι πιο φτηνό υπάρχει στον κατάλογο, θα την κάνουν να τρέξει μακριά σου.

Βιάζεσαι να προχωρήσεις

Ακόμα και αν της αρέσεις, αν κάνεις αμέσως την κίνηση να τη φιλήσεις ή να τη χουφτώσεις, είναι σίγουρο ότι θα σε απορρίψει και δύσκολα θα σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Η αναμονή στην αρχή μιας γνωριμίας είναι το σήμα κατατεθέν του πως θα εξελιχθεί στη συνέχεια.

Μιλάς για την πρώην σου

Απαγορεύεται ρητά! Για ποιο λόγο να βγεις ραντεβού με μια κοπέλα, αν πρόκειται να μονοπωλήσεις τη συζήτηση αναφερόμενος στην πρώην σου; Αν δε την έχεις ξεπεράσει, συζήτα το με τους φίλους σου ή με έναν ψυχολόγο.

Είσαι ψώνιο

Μήπως το παρακάνεις λίγο με τον εαυτό σου; Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αναφορά των επιτευγμάτων σου και στο να κομπάζεις γι’ αυτά. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσουν οι άνδρες που μιλούν όλη την ώρα για τον εαυτό τους.

Είσαι νάρκισσος

Κάτι ανάλογο με το προηγούμενο, απλά αφορά αποκλειστικά και μόνο την εμφάνιση. Οκ, είσαι ωραίος και γυμνασμένος, αλλά μην χαλάς την εντυπωσιακή σου εικόνα με τα λόγια.

Κλαίγεσαι συνεχώς

Τα τελευταία χρόνια είναι δύσκολα για τους περισσότερους Έλληνες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να μιζεριάζεις στα ραντεβού σου. Στις γυναίκες αρέσουν οι δυναμικοί και αποφασιστικοί άνδρες, όχι οι κλαψιάρηδες.

Κοιτάς άλλες γυναίκες

Έχεις το ελεύθερο να κοιτάς όσες γυναίκες θέλεις, όχι όμως όταν συνοδεύεις μία. Πόσο κάφρος μπορείς να γίνεις πια;

Πίνεις πολύ

Ανεπίτρεπτο! Όταν συνοδεύεις μια γυναίκα δεν πρέπει να πίνεις πολύ. Πιες όσο αντέχεις. Το να βγείτε ραντεβού για ποτό και να φύγετε επειδή μέθυσες, είναι κάτι που δύσκολα θα σου συγχωρήσει.

Είσαι βαρετός

Το πόσο ενδιαφέρων ή όχι είναι ένας άνθρωπος έχει να κάνει με τη χημεία που έχει με τους άλλους. Για μια γυναίκα όμως είναι σίγουρα βαρετός κάποιος που μιλάει για θέματα που δεν την αφορούν, όπως το ποδόσφαιρο και οι κονσόλες. Το ίδιο ισχύει και για τα πιο σοβαρά θέματα, όπως η ανεργία, η κακή οικονομία κτλ. Βγήκατε για να γνωριστείτε και να περάσετε καλά.

Ασχολείσαι συνεχώς με το κινητό σου

Είναι αγενές να είσαι σε ραντεβού με μια γυναίκα και να ασχολείσαι συνεχώς με το κινητό σου. Ακόμα και αν το ραντεβού δεν πηγαίνει όπως περίμενες, μπορείς να περιμένεις να τελειώσει για να μπεις στο Facebook.

Το παρακάνεις με τα κοπλιμέντα

Σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα κοπλιμέντα; Αρκεί να μην το παρακάνεις. Δε χρειάζεται να της λες κάθε 5 λεπτά πόσο όμορφη είναι και πόσο ωραία έχει ντυθεί. Οι υπερβολές κουράζουν.

Την αποκαλείς “μωρό” από την αρχή

Προσφωνήσεις όπως “μωρό”, “γλύκα”, “κούκλα” είναι αγενείς. Απόφυγε τις αν θέλεις να βγείτε και δεύτερο ραντεβού.

Δεν τηρείς τους κανόνες υγιεινής

Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις πριν βγεις ραντεβού, είναι να έχεις κάνει μπάνιο, να έχεις πλύνει τα δόντια σου και να φοράς καθαρά ρούχα. Δείχνει σεβασμό προς τη συνοδό σου, αλλά και τον εαυτό σου.

Είσαι αγενής με τους γονείς σου

Αν μιλάς απαξιωτικά για τους γονείς σου ή σε πάρουν τηλέφωνο κατά τη διάρκεια του ραντεβού και είσαι απότομος μαζί τους, μην περιμένεις να σε πάρει καμια γυναίκα στα σοβαρά.

Είσαι αρνητικός

Όπως είπαμε παραπάνω, ο σκοπός των ραντεβού είναι να γνωριστείς με μια γυναίκα και να περάσετε καλά. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσεις την έξοδό σας με αρνητικές σκέψεις και συζητήσεις.

Βάζεις (υπερβολικά) πολύ άρωμα

Αν θέλεις να μυρίζεις ωραία, απλά κάνε μπάνιο, βάλε αποσμητικό και μην το παρακάνεις με την ποσότητα της κολόνιας.

Είσαι απεριποίητος

Δεν είναι ωραίο να κυκλοφορούμε απεριποίητοι, ειδικά όταν πρόκειται να πάμε σε ένα ραντεβού. Κάνε μπάνιο και φόρεσε ωραία και καθαρά ρούχα. Χτένισε τα μαλλιά σου, ώστε να μη μοιάζουν λες και μόλις σηκώθηκες απ’ το κρεβάτι και φέρσου με κομψότητα μπροστά της.

Δεν έχεις αρχές

Ένας άνθρωπος με αρχές φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει, από τις απόψεις του και από τη συμπεριφορά του. Το ίδιο ισχύει και για έναν άνθρωπο χωρίς αρχές. Πρόσεξε τι λες αν θέλεις να σχηματίσει καλή εντύπωση για σένα.

Παίζεις παιχνίδια

Άσε τα παιχνίδια για τα παιδιά. Είσαι ενήλικας και πρέπει να είσαι ώριμος και ξεκάθαρος. Αν δε σου αρέσει και πολύ και δε θα ήθελες κάτι παραπάνω από μια παθιασμένη νύχτα, μην την παραμυθιάσεις με προοπτικές για σχέση ή ότι την βλέπεις σοβαρά. Ένας αληθινός άνδρας πάντα ξεκαθαρίζει τη θέση του και δεν παίζει με τα αισθήματα των άλλων.

pronews.gr

Διαβάστηκε 1495 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.