Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 17:03

Το νου σας: Αυτές οι ταινίες... παχαίνουν σύμφωνα με τους επιστήμονες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετράει και πως τις βλέπεις...

Το πανεπιστήμιο του Κορνέλ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας που έκαναν σχετικά με το πως επηρεάζεται το βάρος μας από τις δραστηριότητές μας. Τα αποτελέσματα γύρω από τα κιλά που παίρνουμε όταν βλέπουμε ταινίες έκρυβαν εκπλήξεις.

Χώρισαν τα άτομα που πήραν μέρος στην έρευνα σε αυτούς που είδαν θρίλερ με μέτρια ένταση ήχου, θρίλερ με πολύ δυνατή ένταση ήχου, σε αυτούς που είδαν συνεντεύξεις, εκπομπές ταξιδιωτικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Μπροστά τους είχαν μεγάλες ποσότητες σνακ, και υγιεινά και σνακ με πολλές θερμίδες.

Αυτοί που είδαν θρίλερ με την ένταση δυνατή κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες και πολλές θερμίδες. Ειδικά στις σκηνές όπου κορυφώνεται η αγωνία. Ακολούθησαν αυτοί που έβλεπαν θρίλερ με τον ήχο χαμηλωμένο και τέλος όσοι έβλεπαν σπορ.

Αντιθέτως όσοι έβλεπαν ταξιδιωτικές εκπομπές και συνεντεύξεις σχεδόν δεν κατανάλωσαν καθόλου θερμίδες, ενώ όταν έφαγαν επέλεξαν σνακ με λίγες θερμίδες όπως φρούτα και ξηρούς καρπούς.

pronews.gr

Διαβάστηκε 667 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.