Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:04 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 18:39

Χαρδαλιάς: Χωρίς απαγόρευση κυκλοφορίας από τη Δευτέρα – Τι αλλάζει από αύριο με μάσκες και self test

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το τέλος της χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς  κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας το απόγευμα της Τετάρτης (23/06).

«Η συνολική επιδημιολογική εικόνα της χώρας συνεχίζει να βελτιώνεται. Γεγονός που επιτρέπει να προχωρήσουμε σε περαιτέρω άρση των περιοριστικών μέτρων» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός από αύριο στις 05:00 θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους αλλά όχι σε εξωτερικούς και σε σημεία που δεν υπάρχει συνωστισμός.

Επίσης, από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 05:00 αίρεται το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας όπως και η υποχρέωση διενέργειας self test στους πλήρως εμβολιασμένους.

newsbeast.gr

Διαβάστηκε 309 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 18:14
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.