Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  10:24 πμ
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 09:29

Πανελλήνιες 2021: Σε τέσσερα μαθήματα εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης, εξετάζονται την Τετάρτη οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών λυκείων στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021.

Οι μαθητές όλες αυτές τις ημέρες και όσο διαρκούν οι εξετάσεις θα προσέρχονται στις αίθουσες με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό (μάσκες, αποστάσεις και ατομική υγειινή) και έχοντας δηλώσει το αποτέλεσμα των self test.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ.. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας -Αρχιτεκτονικό Σχέδιο- για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Πηγή / Φωτογραφία: thebest.gr

Διαβάστηκε 367 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News