Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  10:20 πμ
Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 10:47

Πανελλήνιες 2021: Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο κόκκινο η αγωνία για χιλιάδες υποψήφιους των ΓΕΛ, καθώς συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 ο αγώνας τους  στις Πανελλήνιες 2021.

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΙΣΤΟΡΙΑ” πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΦΥΣΙΚΗ” πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ” πατήστε εδώ

Φέτος οι υποψήφιοι είναι περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά αγχωμένοι καθώς η πανδημία και η τηλεκπαίδευση προκάλεσαν πλήθος προβλημάτων. Σε αυτό προστέθηκε και η εφαρμογή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής η οποία αναγκαστικά θα «πετάξει» εκτός των ΑΕΙ χιλιάδες παιδιά και κυρίως αυτά που βρίσκονται σε χαμηλή βαθμολογική κλίμακα.

Κάποιοι από αυτούς θα μπορέσουν να φοιτήσουν στα ΙΕΚ συμπληρώνοντας ένα δεύτερο μηχανογραφικό δελτίο, παράλληλα με το καθιερωμένο μηχανογραφικό. Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να συμπληρώσει και τα δύο ή ένα από τα δύο.

Το κριτήριο εισαγωγής στα ΙΕΚ θα είναι ο βαθμός απολυτηρίου. Εάν κάποιος υποψήφιος, όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα εισαχθεί και σε Πανεπιστήμιο αλλά και σε ΙΕΚ, τότε θα πρέπει να επιλέξει που θέλει να φοιτήσει. Το κριτήριο εισαγωγής στα ΙΕΚ θα είναι ο βαθμός απολυτηρίου.

Πηγή: newsit.gr

Φωτογραφία αρχείου: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 261 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News