Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 18:44

Επτά (7) προσλήψεις στον Δήμο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ειδικότητες, η προθεσμία αιτήσεων και όλες οι λεπτομέρειες για τις θέσεις εργασίας

Την πρόσληψη, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικά επτά (7) ατόμων ανακοίνωσε ο Δήμος Αγρινίου. Πρόκειται για 7 θέσεις εργασίας δύο ειδικοτήτων: Ενός (1) ατόμου κατηγορίας – κλάδου ΥΕ Εργατών Καθαριότητας Αθλητικών Χώρων και έξι (6) ατόμων κατηγορίας – κλάδου ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, για τις ανάγκες του Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού προκειμένου να αντιμετωπιστούν κατεπείγουσες και πρόσκαιρες ανάγκες

Γενικά προσόντα:

  1. Να είναι Έλληνες πολίτες.
  2. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
  3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
  4. Να είναι δημότες ή μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αγρινίου.
  5. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα και τα σχετικά κωλύματα των Π.Δ. 164/2004 και Π/Δ. 180/2004.
  6. Να μην έχουν κώλυμα 12μηνης απασχόλησης, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 21 του ν. 2190/1994 και το άρθρο 5 του ν.2527/1997.

Αιτήσεις και προθεσμία

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ υποβάλλοντας επιπλέον τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  2. Υπεύθυνη δήλωση (Συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση) στην οποία θα αναφέρεται ότι: δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
  3. Υπεύθυνη δήλωση (Συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση) στην οποία θα αναφέρεται ότι: δεν έχουν κώλυμα των Π.Δ. 164/2004 και Π/Δ. 180/200
  4. Υπεύθυνη δήλωση (Συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση) στην οποία θα αναφέρεται ότι: δεν έχουν κώλυμα 12μηνης απασχόλησης, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 21 του ν. 2190/1994 και το άρθρο 5 του ν.2527/1997.
  5. Υπεύθυνη δήλωση (Συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση) στην οποία θα αναφέρεται ότι: έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
  6. Υπεύθυνη δήλωση (Συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση) στην οποία θα αναφέρεται ότι: είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αγρινίου δηλώνοντας την ακριβή Διεύθυνση Κατοικίας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται εντός πέντε (5) ημερών, από 18 Ιουνίου 2021 έως και 22 Ιουνίου 2021, να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 542 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.