Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 19:32

Άγριες Μέλισσες: Νέος ρόλος και θερμό ειδύλλιο στο Διαφάνι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έντονο παρασκήνιο για τη νέα, τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ένα δοκιμαστικό στον ΣΚΑΪ για την εκπομπή «Dot.» αποκάλυψε πλάνα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και συγκεκριμένα για τις «Άγριες Μέλισσες», τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 που βάζει και επίσημα πλώρη για τρίτη χρονιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τζένη Θεωνά και ο Δημήτρης Μοθωναίος έκαναν δοκιμαστικό για να βρεθούν οι αντικαταστάτες της εκπομπής «Dot.». Οι δυο τους πέρασαν από κάστινγκ, όλα πήγαν καλά και ήταν κοντά στο να κλείσει αυτή η συμφωνία.

Όμως υπήρξαν δύο εμπλοκές και αφορούν στις συνεργασίες και τις υποχρεώσεις και των δύο ηθοποιών που δεν θα έκαναν εύκολο τον προγραμματισμό για τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Φωλιάς των ΚουΚου», ο Δημήτρης Μοθωναίος χρωστά μια συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες» και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε την επόμενη σεζόν.

Ήδη έχει γίνει το πρώτο ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο, όμως ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο ρόλος του θα έχει και φλογερό ειδύλλιο με μία πρωταγωνίστρια.

Η Τζένη Θεωνά από την άλλη θα συνεχίζει την επόμενη χρονιά στην ΕΡΤ και τη σειρά «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια».

Πηγή: ieidiseis.gr

Διαβάστηκε 570 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.