Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 19:22

Στ. Πέτσας: Από τα μέσα Ιουλίου τα προνόμια των εμβολιασμένων (VIDEO)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τα προνόμια των εμβολιασμένων κατά του κορονοϊού, την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, αλλά και την οικονομία μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

«Πρέπει να δώσουμε ένα παραπάνω κίνητρο για όσους δεν έχουν πειστεί να εμβολιαστούν: Να μπορεί κάποιος να ταξιδέψει πιο ελεύθερα, να μπορεί να επισκεφτεί έναν εσωτερικό χώρο πιο ελεύθερα, να μπορεί να διασκεδάσει πιο ελεύθερα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, ωστόσο τα μέσα Ιουλίου φαίνονται να είναι η ημερομηνία ορόσημο.

Ερωτηθείς για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ο κ. Πέτσας απάντησε πως δεν είναι γνωστό ακόμα ποιες κατηγορίες θα υπόκεινται σε υποχρεωτικό εμβολιασμό, ωστόσο το ζήτημα βρίσκεται υπό συζήτηση.

«Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες συμπολιτών μας που δουλεύουν στην πρώτη γραμμή και οι οποίοι θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι για να παρέχουν με ασφάλεια της υπηρεσίες τους. Ποιες θα είναι αυτές οι κατηγορίες είναι υπό συζήτηση».

Ακούστε όσα είπε ο Στέλιος Πέτσας στο Νίκο Ευαγγελάτο:

newsit.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 299 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.