Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:06 μμ
 
wm small
Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 18:26

Τα καλά να λέγονται: δημόσιες ευχαριστίες στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinionews.gr έλαβε και δημοσιεύει τις δημόσιες ευχαριστίες συμπολιτών στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Το ευχαριστήριο έχει ως εξής:

Θα ήθελα να κάνω κοινωνούς της εμπειρίας μου από το Νοσοκομείο της πόλης μας όλους τους αναγνώστες του AgrinioNews και όλους τους συμπολίτες Αιτωλοακαρνανίας.

Την Τρίτη 1 Ιουνίου, ο σύζυγος μου μεταφέρθηκε επειγόντως με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου με αιφνίδιο πρόβλημα υγείας που έθετε σε κίνδυνο την ζωή του.

Όλοι οι φορείς του Νοσοκομείου (ιατροί, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς) έδειξαν άμεσο ενδιαφέρον και αντιμετώπισαν αποτελεσματικά το πρόβλημα του συζύγου μου.

Ιδιαίτερα, ευχαριστώ θερμά το προσωπικό του χειρουργείου και εξαιρετικά τον χειρουργό Χρήστο Μπαρτσώκα για την έγκαιρη και επιτυχή διεκπεραίωση της πολύ δύσκολης επέμβασης που αντιμετωπίσαμε.

Αναφέρω με ιδιαίτερη εκτίμηση την ανιδιοτέλεια του κυρίου Χρήστου Μπαρτσώκα και την ικανότητα, την γνώση και την ανθρωπιά του.

Όλοι οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο της πόλης μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Την έμπρακτη συμπαράσταση τους, η οικογένεια μου και εγώ, δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ.

Εκ μέρους της ευρύτερης οικογενείας και του συζύγου μου Παύλου Μολώνη, ευχαριστώ και πάλι θερμά όλους, τους συγχαίρω για την επαγγελματική συνείδηση και την ανθρωπιά τους και εύχομαι επαγγελματική προκοπή, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευημερία.

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,
Διονυσία & Παύλος Μολώνη

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 400 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.