Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 11:13

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου ενημερώνει τα μέλη του για τις απάτες που γίνονται σε βάρος τους απο επιτήδειους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου ενημερώνει τους συναδέλφους, με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών αλλά και συναδέλφων εμπόρων της πόλης μας, από επιτήδειους, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, που με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά.

Εφιστούμε την προσοχή  στους συναδέλφους:

  • Να μην πείθεστε όταν άγνωστοι σας ζητούν να καταβάλλετε χρήματα για οφειλές γνωστών ή συγγενικών προσώπων σε δημόσιες υπηρεσίες ή σε καταστήματα-εταιρείες για αγορά αγαθών-προσφορά υπηρεσιών.
  • Να έχετε πάντα διαθέσιμους τους τηλεφωνικούς αριθμούς, με τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης.
  • Να μην δέχεστε σε καμία περίπτωση άγνωστα άτομα να σας οδηγήσουν σε Πιστωτικό Κατάστημα ή ΑΤΜ για ανάληψη χρηματικού ποσού ή για οποιαδήποτε μεταφορά χρηματικού ποσού μέσω ebanking ή καρτών και ειδικά με την επιλογή <<ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ>>.
  • Να μην πείθεσθε εύκολα σε ευκαιριακές αγορές προϊόντων που σας προτείνουν άγνωστα άτομα, ιδιαίτερα δε δίχως να δείτε πρώτα τα προϊόντα αυτά.
  • Να ενημερώνετε πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας.

 

Διαβάστηκε 320 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 21:59
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.