Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 18:02

Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Αιτωλοακαρνανίας: Κάλεσμα συμμετοχής στις πανεργατικές συγκεντρώσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κάλεσμα των συνταξιούχων στις πανεργατικές συγκεντρώσεις της Πέμπτης 10/6/2021 ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης απευθύνει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως τονίζεται, το Σωματείο  καλεί όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ταξικού κινήματος στο νομό την Πέμπτη 10/6/21 .

“Να πορευτούμε μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια μας, στον κοινό αγώνα για την άμεση απόσυρση και εξαφάνιση του αντεργατικού νομοσχεδίου που μας γυρίζει πίσω στον εργασιακό μεσαίωνα. Μαζί να απαιτήσουμε την κατάργηση όλης της αντεργατικής αντιασφαλιστικής νομοθεσίας που στόχο έχει το τσάκισμα σε ότι με αγώνες και θυσίες έχει κατακτήσει η Εργατική Τάξη και ο λαός στην μακρόχρονη αγωνιστική τους πορεία.

Να συνεχίσουμε με κλιμάκωση του αγώνα να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν τα παιδιά μας σύγχρονους σκλάβους της δουλειάς για να διασφαλίζουν τα κέρδη μιας χούφτας εκμεταλλευτών”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 296 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.