Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 17:37

Ανοιχτό ακόμη του προπονητή στον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία με προπονητή ακόμη», σημειώνεται από πρόσωπα που είναι γνώστες των συζητήσεων  των ανθρώπων του Παναιτωλικού με τους υποψήφιους για τον πάγκο της ομάδας.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με προχωρημένες επαφές με τους Αργύρη Γιαννίκη (αρχικώς) και Γιάννη Αναστασίου (εσχάτως) ήταν βάσιμες ωστόσο οριστική απόφαση δεν έχει υπάρξει ακόμη.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες το όνομα του Γιάννη Αναστασίου παραμένει στο τραπέζι των συζητήσεων  ωστόσο η Πέμπτη είναι η πιθανότερη ημέρα για τις ανακοινώσεις.

Η αλήθεια είναι πως οι διοικούντες την ΠΑΕ περνούν από κόσκινο τους επίδοξους διαδόχους του Δέλλα και έχουν δεχτεί προτάσεις και για δύο ξένους προπονητές. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη τυχόν πρόσληψή του Αναστασίου όπως και ο εκλεκτός να είναι πρόσωπο που δεν έχει «παίξει» ψηλά στα ρεπορτάζ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 322 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.