Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 18:23

«Νέα Αρχή και η Μικρή Πριγκίπισσα και ο Ευχούλης μέρος Α’» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 15 Ιουνίου από το vivlio-life και το Writer’s agency Bookguru.gr

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κέρδισαν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life με την ευγενική προσφορά του Writer’s agency Bookguru.gr θα προσφέρει στους αναγνώστες του ένα (1) αντίτυπο από το βιβλίο “Η Μικρή Πριγκίπισσα και ο Ευχούλης μέρος Α” του Αγγελή Μπεκιάρη σε έντυπη μορφή κι ένα (1) αντίτυπο από το βιβλίο «Νέα Αρχή» της Κωνσταντίνας Μαλαχία σε ηλεκτρονική μορφή (epub)

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:

  1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
  2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
  3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια

Η Ελπίδα ζει!
Η Μικρή Πριγκίπισσα και ο Ευχούλης, Α Μέρος του Αγγελή Μπεκιάρη

Ένα βιβλίο, μια επιθυμία και ένα όνειρο. Μια Πριγκίπισσα φυλακισμένη σε μια κρυστάλλινη σφαίρα. Επιθυμεί να φύγει μακριά, να ζήσει ελεύθερη, να ταξιδέψει, να γνωρίσει τον κόσμο. Το μόνο που μπορεί να την σώσει είναι μία ευχή και η πίστη σε αυτήν. Μόνο εάν ζητήσεις και πιστέψεις, θα λάβεις αυτό που ζητάς.

Μην ψάχνεις το πώς! Σημασία έχει ότι θα συμβεί

Το παραμύθι κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή! Η έντυπη μορφή του συνοδεύεται από έναν μοναδικό κωδικό που σας βάζει στον μοναδικό arcade κόσμο της Πριγκίπισσας!

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Παγκόσμιο Οργανισμό SPRING ώστε να δημιουργηθούν πηγές πόσιμου νερού σε τριτοκοσμικές χώρες προκειμένου να σταματήσουν οι θάνατοι από μολύνσεις και λειψυδρία!

Νέα Αρχή
της Κωνσταντίνας Μαλαχία

Πες μου πόσες φορές βρέθηκες σε αδιέξοδο;

Πόσο δύσκολο ήταν να γίνεις και να νιώσεις ελευθερία ή ευτυχισμένος;

Τα ερωτήματα είναι πολλά κι όμως υπάρχει απάντηση, υπάρχει τρόπος να βγεις νικητής, να είσαι ελεύθερος/η, να νιώσεις ΛΥΤΡΩΣΗ. Αυτή θα μάθουμε σε αυτό το βιβλίο, πώς να λυτρώνουμε τον εαυτό μας μέσα από το δικό μας συναισθηματικό και εσωτερικό σκοτάδι.

Διαβάστηκε 684 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.