Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 19:44

Ακόμη μια δράση στο Αγρίνιο από την ομάδα Save Your Hood – 14 εθελοντές μάζεψαν 1.500 λίτρα σκουπιδιών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το απόγευμα της Κυριακής  πραγματοποιήθηκε ακόμα μία μεγάλη δράση από την εθελοντική ομάδα Save Your Hood Agrinio.

Αυτήν τη φορά στην οδό Εθνικής Ανεξαρτησίας κοντά στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, 14 εθελοντές με πολλή όρεξη και πείσμα μάζεψαν 1.500 λίτρα σκουπιδιών.

Ρόδες και άλλα μεγάλα αντικείμενα, πάνες (καλά ακούσατε), μάσκες, μπουκαλάκια και αλλά πολλά ήταν τα ευρήματα αυτής της εβδομάδας.

Η περιοχή χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα ώστε να καθαριστεί πλήρως, γι’αυτό και η ομάδα θα ξαναβρεθεί εκεί τις επόμενες μέρες. Τα σημεία και οι ώρες των δράσεων ανακοινώνονται στη σελίδα  της ομάδας στο Facebook.

Τέλος η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει το σουπερμάρκετ MyMarket για τη χορηγία του σε σακούλες καθώς και τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αγρινίου για τη βοήθεια που προσφέρει αμέριστα σε κάθε της δράση.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει ή να γνωρίσει την ομάδα και τις δράσεις της, μπορεί να επισκεφθεί τη σελίδα του Save your Hood Agrinio στο Facebook.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 810 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.