Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:47 μμ
Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 15:12

Ενοποίηση – ανάπλαση ιστορικών χώρων Ι.Π. Μεσολογγίου: Συμμετοχή των δημοτών στην διαβούλευση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε συνέχεια της παρουσίασης που έγινε την περασμένη Παρασκευή για το οραματικό σχέδιο ανάπλασης - ενοποίησης του ιστορικού κέντρου της Ι.Π. Μεσολογγίου η Δημοτική Αρχή δίνει στην δημοσιότητα το ερωτηματολόγιο όπου μπορεί ο καθένας να απαντήσει στα ερωτήματα και να εκθέσει τις απόψεις του.

Η μεγάλη συμμετοχή στην παρουσίαση – διαβούλευση, οι γόνιμες παρατηρήσεις και τα θετικά σχόλια των παραβρισκόμενων εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, αλλά και ιδιωτών αποτελεί την καλύτερη αρχή για το έργο που ήδη μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Στο site του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου έχει ανέβει ήδη όλο το πληροφοριακό υλικό, ώστε ο καθένας να ενημερωθεί, να τοποθετηθεί και να ενισχύσει την προσπάθεια. 

Ο σύνδεσμος είναι ο παρακάτω:

http://messolonghi.gov.gr/?p=10142

Επίσης ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου θα μπορούμε να αποστέλλετε τις τοποθετήσεις σας και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε το Μεσολόγγι ψηλά!

Διαβάστηκε 242 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News