Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:39 μμ
Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 18:51

Ο επίλογος του Παπαδόπουλου με την επίλυση του σημαντικότερου προβλήματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου αλλάζει σελίδα με την αντικατάσταση του Πάνου Παπαδόπουλου από την Ελ. Φιλιπποπούλου. Ο Π. Παπαδόπουλος, παρά το κύμα υποστήριξης της παραμονής του στο «τιμόνι» του Νοσοκομείου επέλεξε ως “επίλογο” να ενημερώσει για δύο σημαντικές εξελίξεις που θα συμβάλλουν στην περεταίρω αναβάθμιση της νοσηλευτικής μονάδας.

Σε ανάρτηση του στο facebook, ο κ. Παπαδόπουλος έκανε γνωστό ότι τις προσεχείς ημέρες σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αγρινίου και τη στήριξη του διευθυντή ακτινολογικού κ. Σπύρου Χρυσανθακόπουλου θα τεθεί  σε λειτουργία ο νέος αξονικός τομογράφος και επιπλέον ότι πρόκειται να εγκατασταθεί νέος βιοχημικός αναλυτής στο νοσοκομείο, που θα καλύψει πλέον πλήρως τις εξετάσεις που στέλνονται στο Αγρίνιο.

Ιδίως το ζήτημα με το αξονικό τομογράφο και την επάνδρωσή του για τη λειτουργία του ήταν το τελευταίο μεγάλο «αγκάθι» του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Και ο Π. Παπαδόπουλος «αποχαιρετά» το Νοσοκομείο έχοντας δρομολογήσει την επίλυση αυτού του προβλήματος.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 275 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News