Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021 21:06

Mozilla Firefox Proton: Έρχεται την 1η Ιουνίου 2021 το μεγάλο redesign

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από αύριο 1η Ιουνίου 2021 ο οργανισμός Mozilla θα λανσάρει τη νέα έκδοση του Firefox browser, η οποία έχει κωδική ονομασία “Proton” και θα φέρει μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές σε σύγκριση με ό,τι έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Ο οργανισμός δημοσίευσε δύο videos για να σχολιάσει τις αλλαγές, παρόλα αυτά, δεν μας δείχνει την τελική μορφή του επανασχεδιασμένου Firefox. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ματιά στις ιδέες και τις διαδικασίες που ακολούθησε, ωστόσο, από την έκδοση Firefox Nightly έχει γίνει γνωστό πως θα δούμε σημαντικές αλλαγές στο μενού, το περιβάλλον χρήσης και τη μπάρα με τις καρτέλες (tabs) με πιο στρογγυλεμένα στοιχεία. Κάποιες από τις αλλαγές που θα φέρει ο Firefox Proton θα είναι διαθέσιμες και στις mobile εφαρμογές του browser για συσκευές iOS και Android.

Παρά τη συνεχή δουλειά που γίνεται από τον οργανισμό Mozilla, τα ποσοστά χρήση του Firefox browser δεν ξεπερνούν το 3.6% και είναι συγκρίσιμα με το περίπου 3.4% του Microsoft Edge. Στην κορυφή βρίσκεται με τεράστια διαφορά ο Chrome browser (64.47%) και ακολουθεί ο Safari της Apple (18.69%).

πηγή: techgear.gr

Διαβάστηκε 697 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.