Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  4:13 μμ
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 19:20

Παρουσιάζεται στο Αγρίνιο ο νέος Αναπτυξιακός Νόμος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκδήλωση με θέμα «Ανασυγκρότηση και εκσυγχρονισμός επιχειρήσεων – Νέες Θέσεις Εργασίας»

«Ανασυγκρότηση και εκσυγχρονισμός επιχειρήσεων – Νέες Θέσεις Εργασίας», θα είναι το θέμα ενδιαφέρουσας, όσο και επίκαιρης Συνεδριακής Εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 23 Μαρτίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ώρα 6μ.μ.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Κέντρο Επικοινωνίας & Προβολής, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετησίων Διαπεριφερειακών Επιχειρηματικών Συναντήσεων του κύκλου “Leaders of the New Economy”- Πρωταγωνιστές της Νέας Οικονομίας και πραγματοποιείται με την υποστήριξη και τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ενώ χορηγός είναι η Μεταλλοπλαστική Αγρινίου.

Το θεματικό πλαίσιο θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ενότητες σχετικά με το νέο αναπτυξιακό νόμο, τις χρηματοδοτήσεις, τις επιδοτήσεις από ευρωπαϊκά προγράμματα, την αξιοποίηση της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών και νομικά επιχειρηματικά θέματα που θα αναλυθούν από επίλεκτους εξειδικευμένους εισηγητές.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων θα ακολουθήσει διάλογος, υποβολή ερωτήσεων και ανοικτή συζήτηση με τη συμμετοχή και του ακροατηρίου.

Η είσοδος θα είναι απολύτως ελεύθερη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες της εκδήλωσης καθώς και τα συμπεράσματά της θα αποτυπωθούν αναλυτικά σε ειδική έκδοση-αφιέρωμα, που θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά και θα διανεμηθεί, όχι μόνο στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά σε ευρύ κύκλο και δίκτυο παραληπτών σε άλλες μεγάλες πόλεις. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Συνείδηση».

Ποια η προσφορά του Κέντρου Επικοινωνίας & Προβολής

Το Κέντρο Επικοινωνίας & Προβολής είναι διακριτικός τίτλος που ανήκει σε ανεξάρτητη εταιρεία εκδόσεων και εκδηλώσεων που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1978 και δραστηριοποιείται έκτοτε σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η εταιρεία έχει εκτενή εμπειρία και ιστορικό οργανώσεως συνεδριακών εκδηλώσεων, εκδόσεων, σεμιναρίων, ημερίδων και εκθέσεων και γενικά παροχής υπηρεσιών ενημερώσεως, προβολής και επικοινωνίας κυρίως μεταξύ επιχειρήσεων – business to business ,αλλά και προς το ευρύ κοινό.

Στο Κέντρο Επικοινωνίας & Προβολής έχουν στηριχθεί και από αυτό έχουν οργανωθεί από το 1978 και κατά το πρόσφατο παρελθόν όλες οι συνεδριακές και εκθεσιακές εκδηλώσεις της οικονομικής εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ και των λοιπών φορέων του Ομίλου έντυπης και ηλεκτρονικής ενημέρωσης Καλοφωλιά, αλλά και πολλές άλλες κατ’ ανάθεσιν και βεβαίως η πλειονότητα των εκδηλώσεων που ήταν αποκλειστικά δική του πρωτοβουλία.

Οι εκδηλώσεις και εκδόσεις που πραγματοποιούνται στις περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ηπείρου συντονίζονται από συνεργάτες του Κέντρου, που έχουν έδρα τους την Πάτρα.

Για επικοινωνία στα τηλέφωνα: 2610-220607, 2610-226540 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

πηγή: http://sinidisi.gr

 

 

Διαβάστηκε 1653 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 19:28
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News