Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:34 μμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 17:24

Υπ.Παιδείας: Αυτό είναι το πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2021 (φώτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ.

Tο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανακοίνωσε το πρόγραμμα διεξαγωγής των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων για τα Λύκεια, Γενικά και Επαγγελματικά.

Στις 14 Ιουνίου ανοίγει η αυλαία των Πανελλήνιων εξετάσεων για το 2021 με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας Γενικής Παιδείας στα Γενικά Λύκεια.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ.

Για τους υποψήφιους των επαγγελματικών λυκείων οι εξετάσεις αρχίζουν στις 15 Ιουνίου με το μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

pronews.gr

Διαβάστηκε 721 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.