Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 22:14

Save Your Hood: Η εθελοντική ομάδα που μάζεψε 660 λίτρα σκουπιδιών στο αλσύλλιο του Αγ. Χριστοφόρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την 4η δράση της ολοκλήρωσε σήμερα Κυριακή η εθελοντική ομάδα Save Your Hood Αγρινίου, μαζεύοντας 660 λίτρα σκουπιδιών από το αλσύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου.

Δέκα εθελοντές με πολύ μεράκι κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος. Υποστήριξη στον αγώνα τους βρήκαν από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αγρινίου, που τους προμήθευσε γάντια, μάσκες και σακούλες σκουπιδιών, από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Χρήστο Γκούντα που τους προμήθευσε με κουτί Α’ Βοηθειών, αλλά και από το My Market που χορήγησε σακούλες σκουπιδιών.

Η θετική ενέργεια της ομάδας είναι μεταδοτική, όπως φαίνεται και από το μήνυμά της: «Να αλλάξεις τον κόσμο φίλε Σάντσο, δεν είναι τρέλα, ούτε ουτοπία. Είναι δικαιοσύνη!», Δον Κιχώτης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Instagram στο @saveyourhood ή να ακολουθήσει την ομάδα “Save Your Hood” στο Facebook.

sinidisi.gr
Διαβάστηκε 942 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.