Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 18:04

“Χαστούκι” σε Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους από φορείς της Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πήραν πάνω τους κάποιοι φορείς της κοινωνίας του Μεσολογγίου, του Αγρινίου και γενικότερα της Αιτωλοακαρνανίας. Μπροστά στη γελοιότητα να ανακοινώνεται “βαθύ κόκκινο” για την περιοχή του Μεσολογγίου χωρίς απολύτως κανένα πρόσθετο περιοριστικό μέτρο, ο Δήμος Μεσολογγίου αποφάσισε λόγω των εκτάκτων συνθηκών που δημιουργεί η έξαρση κρουσμάτων στην περιοχή να κλείσει για τρεις ημέρες τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Επίσης αξιοσημείωτο είναι ότι και ο Σύλλογος Φροντιστών αποφάσισε την παράταση της τηλεκπαίδευσης για μια εβδομάδα ακόμη, παρά το γεγονός ότι από τη Δευτέρα 10 Μαΐου επιτρέπεται η λειτουργία των φροντιστηρίων αποκλειστικά για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου. Απόφαση, που ελήφθη λαμβάνοντας υπ’όψιν τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην πόλη του Αγρινίου και των περιχώρων, τη στιγμή που ο Ν. Χαρδαλιάς για την περιοχή του Αγρινίου απηύθυνε απλώς έκκληση για επαγρύπνηση…

Πρόκειται για ένα “χαστούκι” της τοπικής κοινωνίας της Αιτωλοακαρνανίας ( σ.σ. το κλείσιμο των σχολείων στο Μεσολόγγι, προέκυψε μετά από τη συναίνεση της Α ΕΛΜΕ, του Συλλόγου Δασκάλων και πολλών Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής) προς μια Κυβέρνηση που έχει χάσει εδώ και αρκετό καιρό τον έλεγχο και προς τους λοιμωξιόλογους του Υπουργείου Υγείας, που εδώ και καιρό το μόνο που κάνουν είναι με το σταδίσι που έχουν πιάσει στα πρωινάδικα της τηλεόρασης να γεμίζουν τον τηλεοπτικό χρόνο ακόμη και gossip εκπομπών.

Είναι πραγματικά αδιανόητο να παρατηρείται μια τόσο μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και να μη λαμβάνεται κανένα μέτρο από την Πολιτεία. Αυτή η αδράνεια, που μπορεί να εκληφθεί και ως επιδεικτική αδιαφορία, μπορεί να ερμηνευτεί μόνο ως αποποίηση ευθυνών και απεμπόπληση αρμοδιοτήτων. Πράγμα που σε καιρούς πανδημίας είναι σχεδόν εγκληματικό.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 611 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 18:16
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.