Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 20:00

Το κάλο παράδειγμα στην πράξη από τον Κ. Ναστούλη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε κανένα επάγγελμα δεν είναι όλοι ίδιοι. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να συζητιέται έντονα στο Αγρίνιο η περίπτωση επαγγελματία που αν και είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό συνέχισε να εργάζεται και να έχει πολλές επαφές καθημερινά, όμως ευτυχώς η πλειοψηφία διακρίνεται από υπευθυνότητα. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η στάση του προέδρου της Ένωσης Επαγγελματιών Αστίασης και Αναψυχής Αγρινίου Κώστα Ναστούλη, ο οποίος προτίμησε να κρατήσει κλειστό το δικό του κατάστημα λόγω κρούσματος σε εργαζόμενο, αν και επιτρέπονταν να το ανοίξει, αφού τα τεστ των υπολοίπων εργαζομένων στο κατάστημά του ήταν αρνητικά.

«Η χαρά της επανεκκίνησης και η προσμονή μας να σας εξυπηρετήσουμε αναβάλεται. Από την αρχή της πανδημίας τηρούμε τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα με συνέπεια, μα δυστυχώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι ο κίνδυνος ελλοχεύει. Δυστυχώς έτυχε σε εμάς και μας στεναχωρεί παρά πολύ. Η διαδρομή μας μέχρι τώρα και εμείς οι ίδιοι σαν προσωπικότητες δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουνε το σωστό. Βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών, προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες υγειονομικές ενέργειες και η ενδελεχής απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος. Παράλληλα, η εταιρεία έχει ενημερώσει τους υπόλοιπους εργαζόμενους και έχει φροντίσει να υποβληθούν όλοι σε τεστ για COVID 19 και ευτυχώς είναι όλοι αρνητικοί. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς, θα επιστρέψουμε με μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 864 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.