Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 21:25

Πριν μαλώσουν για τη δόξα, ας αναλάβουν την ευθύνη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ένας διοικητής στο Αγρίνιο ζητά με ανακοίνωσή του εκ των προτέρων συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία που θα υποστούν, ο άλλος στο Μεσολόγγι λέει πως είναι απολύτως δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των πολιτών.

Όλα αυτά χθες κατά την πρεμιέρα της λειτουργίας των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου ως εμβολιαστικά κέντρα με πολλές εμβολιαστικές γραμμές.

Και η ταλαιπωρία των πολιτών συνεχίστηκε καθ’ όλη της διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ιδίως στο Μεσολόγγι, περιμένοντας να εμβολιαστούν. Δεν μπορεί φυσικά οι διοικητές των Νοσοκομείων να ζητούν συγγνώμη αναιτιολόγητα. Ας ελπίσουμε ότι οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας θα δώσουν λύση άμεσα.

Γιατί, δεν μπορεί να ζητάμε από τον κόσμο να εμβολιαστεί και μετά να τον αναγκάζουμε να περιμένει με τις ώρες για να λάβει το εμβόλιο. Ας ελπίσουμε επίσης ότι οι προτάσεις των Δήμων Μεσολογγίου και Αγρινίου να παραχωρήσουν χώρους για τη δημιουργία εμβολιαστικών κέντρων, που θα αποσυμφορήσουν τα νοσοκομεία δεν έχουν προχωρήσει μέχρι τώρα για άλλους λόγους και όχι γιατί κάποιοι δεν έχουν καταφέρει να τα βρουν για το ποιος θα πάρει τη… δόξα.

Και ο νοών νοείτω…  Γιατί, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει επίσης να αναρωτηθούμε ποιος θα αναλάβει τη ευθύνη για την πολύωρη ταλαιπωρία των πολιτών.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 689 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.