Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 17:40

Παναιτωλικός: Με επιστροφές κόντρα στον Ατρόμητο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετρώντας δύο επιστροφές ενόψει Ατρομήτου συνεχίζει τις προπονήσεις του ο Παναιτωλικός, με Τσότσαλιτς και Μάζουρεκ να μετέχουν σε πλήρες πρόγραμμα.

Κάθε διαθέσιμη μονάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν θα είναι χρήσιμη. Και ο Παναιτωλικός που -και φέτος- στο θέμα τραυματισμοί τα «είδε»… όλα έχει ανάγκη τους ποδοσφαιριστές του απόλυτα υγιείς και έτοιμους να βοηθήσουν όταν και όπου απαιτηθεί.

Το μόνο θετικό της διακοπής του Πάσχα, με δεδομένο ότι ο Παναιτωλικός είχε αποκτήσει μομέντουμ με δύο συνεχόμενες νίκες, πέραν από τις όποιες «ανάσες», είναι το ότι δόθηκε ο χρόνος ώστε να προχωρήσει η αποθεραπεία για τους οι τρεις του απουσιολογίου.

Τσότσαλιτς και Μάζουρεκ έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματά τους και προπονούνται κανονικά. Ιδίως ο Βόσνιος είναι σημαντική επιστροφή, ξεπερνώντας τη θλάση του.

Μένει κάπως έτσι ακόμη απόντας ο υπερπολύτιμος Βάντερσον. Η επιστροφή του θα ήταν ευχής έργον. Ξέχωρα πάντα οι Λιάβας, Τσιγγάρας, Τζανακάκης που ως γνωστόν φέτος δεν ξαναπαίζουν.

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 289 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.