Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:07 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Μαϊος 2021 10:29

Νοσοκομείο Αγρινίου: Οδηγίες για τη διαδικασία στις νέες εμβολιαστικές γραμμές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέες εμβολιαστικές γραμμές λειτουργούν από σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείου Αγρινίου και από τη Διοίκηση της νοσηλευτικής μονάδας δίνονται οδηγίες προκειμένου η διαδικασία να γίνει με ασφάλεια και να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο διοικητής της νοσηλευτικής μονάδας  Ανδρέας Τσώλης αναφέρονται τα εξής:

“Προκειμένω να εμβολιαστούν με ασφάλεια όλοι οι πολίτες που προσέρχονται στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Αγρινίου θα πρέπει:

1) Να προσέρχονται στο εμβολιαστικό Κέντρο το πολύ 10 λεπτά πριν το προκαθορισμένο ραντεβού προκειμένω να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να διευκολύνεται το προσωπικό του Νοσοκομείου στην διαχείριση των ραντεβού.

2) Να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, τον ΑΦΜ, και τον ΑΜΚΑ προκειμένω να συμπληρώνουν το δελτίο πριν την εισαγωγή τους στον χώρο του εμβολιασμού.

3) Να τηρούν όλα τα μέτρα Ατομικής Προστασίας.(μάσκα προσώπου, αντισηπτικό , αποστάσεις.)

4) Να τηρούν αυστηρά την ώρα του προκαθορισμένου ραντεβού.

Όλοι οι πολίτες πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού προκειμένω να εξελίσσεται ομαλά η διενέργεια του εμβολιασμού.

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ:

(1) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER
(2 )ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ASTRAZENEKA
(3) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ JOHNSON & JOHNSON

Ζητούμε εκ των πρότερων Δημόσια συγγνώμη από όλους τους πολίτες για την οποιαδήποτε τυχόν ταλαιπωρία ή καθυστέρηση που θα υπάρξει ,αλλά πρωτίστως προέχει για όλους μας η τήρηση των κανόνων για ασφαλή εμβολιασμό”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 202 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.