Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 18:21

Εθελοντική δράση καθαριότητας στα Αμπάρια Παναιτωλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Κυριακή 25 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε δράση καθαρισμού από σκουπίδια στην περιοχή Αμπάρια Παναιτωλίου. Καθαρισμός έγινε από το σημείο που βρίσκεται το πρώην ΚΕ.ΠΕ.ΤΡΙ., μέχρι και την προβλήτα στην λίμνη και τον χώρο της παιδικής χαράς.

Στο κάλεσμα του προέδρου της Κοινότητας Παναιτωλίου για καθαριότητα, ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν μέλη του προεδρείου του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου “Χρήστος Καπράλος”, ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητας.

Η ευχή όλων είναι να διατηρηθεί καθαρή η περιοχή και να προστατευθεί από όλους μας το σημείο. Τις τελευταίες ημέρες έχουν τοποθετηθεί στο σημείο περισσότεροι κάδοι απορριμάτων καθώς και ενημερωτικές πινακίδες που προτρέπουν τους επισκέπτες να μην ρυπαίνουν με σκουπίδια την περιοχή.

panaitolionews.gr

Διαβάστηκε 653 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 21:28
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.