Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  8:20 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 18:43

Συνάντηση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, προκειμένου να επιδώσει ιδιοχείρως την Πρόσκληση για τις Εορτές Εξόδου.

Συνομιλώντας με τον Αρχιεπίσκοπο, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου « Το  Μεσολόγγι  είναι  Πόλις Ιερή. Είναι Ιδέα, είναι σύμβολο. Και η κοινωνία μας σήμερα έχει πολύ μεγάλη ανάγκη από τέτοιους συμβολισμούς. Η μεγάλη Θυσία των Εξοδιτών υπενθυμίζει με τον πιο δυνατό  τρόπο, ότι  η Πίστη σε ένα Θεό και μια Πατρίδα μπορεί να ανατρέψει ακόμη και τον πιο ισχυρό στρατό. Το μικρό Αλωνάκι της Ελευθερίας, έμελε με το παράδειγμά του να φωτίσει τον κόσμο. Αυτόν τον τόπο σας προσκαλούμε να λαμπρύνετε με την παρουσία σας την Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου».

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε για την πρόσκληση, ενώ κατά την διάρκεια της συζήτησης εκδήλωσε  ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ενημερωθεί σχετικά με το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, για τις πολιτιστικές δραστηριότητές του και για τον υγροβιότοπο της Λιμνοθάλασσας.

Διαβάστηκε 173 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.