Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  9:32 πμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 11:13

Σαρηγιάννης: «Να μην κάνουμε Πάσχα στο χωριό για να κάνουμε ένα καλό καλοκαίρι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Θα πρέπει να μη ρίξουμε τις άμυνες, τα μέτρα προστασίας, τις μάσκες και τις αποστάσεις  και να μεγιστοποιήσουμε την εφαρμογή των self test», τόνισε ο κ. Σαρηγιάννης επισημαίνοντας ότι υπάρχει πίεση στο σύστημα της υγείας.

Είμαστε στην αρχή μιας πορείας αποκλιμάκωσης πανελλαδικά και στην Αττική και σιγά σιγά στη Θεσσαλονίκη που θα είναι πιο ήπια δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 o ο καθηγητής περιβαλλοντικής μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

«Στα 250.000 selt test που έγιναν το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα βρέθηκαν περίπου 600 ασυμπτωματικοί δείχνει ότι οι πιθανότητες να κολλήσουν αυτοί οι άνθρωποι άλλους είναι πολύ μεγάλες. Θα βρούμε από αυτούς και άλλους από την ιχνηλάτηση», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα δούμε αποσυμπίεση στις ΜΕΘ προς το τέλος του μήνα

Για το Πάσχα ο κ. Σαρηγιάννης είπε ότι θα προτιμούσε «να μην κάνουμε στο χωριό γιατί θα ήταν καλό να κάνουμε ένα καλό καλοκαίρι και να μη διώξουμε αυτό που έχουμε χτίσει έως τότε και να το διατηρήσουμε και να το στερεώσουμε»

Παράλληλα εξέφρασε τις ενστάσεις του για το άνοιγμα της εστίασης στον απόηχο των κορονοπάρτι.

Πηγή: dikaiologitika.gr
Φωτογραφία: helppost.gr

Διαβάστηκε 261 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.