Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  8:51 πμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 21:15

Πρόγνωση καιρού εβδομάδος 12-18/4 για το Αγρίνιο...

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη!!

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 12-18/4 ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....

Γενικά σε ομαλό καιρικό πεδίο, θα κυλήσει η καινούργια εβδομάδα του Απριλίου στον Αγρινιώτικο κάμπο....ο ήλιος και τα σύννεφα θα επικρατήσουν επί του ουράνιου θόλου, ενώ κάτι σκόρπιες ψιχάλες ή ασθενείς βροχούλες πέριξ, θα είναι τοπικές και πολύ σύντομες σε 1-2 ημέρες της εβδομάδος....θα λέγαμε ότι στις επόμενες ημέρες, θα ψιλοκρυώνουμε το πρωί και θα ψιλοζεσταινόμαστε το μεσημέρι....δηλαδή μια χαλαρή περίοδος, πιθανόν και αδιάφορη ως ένα σημείο!!

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/4.

Λίγες αραιές νεφώσεις, τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες εκτός πόλης και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑ, ΒΔ και ΝΔ διευθύνσεις, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί από 5-20 ή και 21οC.

ΤΡΙΤΗ 13/4.

Αυξημένες νεφώσεις και μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Μικρή ως μέτρια πιθανότητα, για ασθενή βροχή ή ψιχάλα στην ευρύτερη περιοχή. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΔΒΔ, ΔΝΔ, ΝΔ και ΑΝΑ διευθύνσεις γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός Αγρινίου, θα κυμανθεί από 7-18 ή και 19οC.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/4.

Πιθανότητα ασθενούς βροχής ή πρόσκαιρης μπόρας ως τις προμεσημβρινές ώρες και σταδιακά βελτίωση, με τον ήλιο να κυριαρχεί στη συνέχεια, συνοδεία λίγων νεφώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΔΒΔ κυρίως διευθύνσεις έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη, θα κυμανθεί από 6-17 ή και 18οC.

ΠΕΜΠΤΗ 15/4.

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, ασθενείς έως σχεδόν μέτριους ΔΒΔ ανέμους και τη θερμοκρασία από 3-17 ή και 18οC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/4.

Nεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔ, ΒΑ, ΔΒΔ και ΑΝΑ διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία εντός πόλης, θα κυμανθεί από 4-18 ή και 19οC.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/4.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες ΑΒΑ και ΒΑ άνεμοι, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 9-20 ή και 21οC.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/4.

Νεφελώδης καιρός, με πιθανότητα βροχής προς τις απογευματινές ώρες και μετά, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι ΑΒΑ και ΒΑ άνεμοι και θερμοκρασία από 10-20οC.

ΚΑΙΡΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....










Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Ερασιτέχνης μετεωρολόγος και ερευνητής).

weatherparty.blogspot.com

Διαβάστηκε 335 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.