Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 18:34

Ηχηρό μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να στηριχθεί η τοπική αγορά επισημαίνονται στα μεγάλων διαστάσεων πανό που αναρτήθηκαν στην πρόσοψη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο.

Σε μια προσπάθεια να τονίσει την ανάγκη στήριξης της τοπικής αγοράς, μέσα στις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουν λόγω της πανδημίας έμποροι και επιχειρηματίες,  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής ανέδειξε την πρωτοβουλία τοποθέτησης πανό (banners) στην πρόσοψη των γραφείων του φορέα, επί της οδού Παπαστράτου. Επέλεξε τη σχετική εικόνα ως φωτογραφία εξωφύλλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook προκειμένου να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ότι η ενίσχυση της τοπικής αγοράς αποτελεί επιλογή ευθύνης για το  καταναλωτικό κοινό.

Στα μεγάλων διαστάσεων πανό αναγράφονται ευδιάκριτα τα εξής: “Γίνε μέρος της αλυσίδας, Ο τόπος σου δημιουργεί, παράγει, αξίζει , στήριξέ τον! Αγορά-ΖΟΥΜΕ Εδώ!” και “Όλα όσα χρειάζεσαι είναι Εδώ! Οι επαγγελματίες του τόπου σου κάνουν τη δουλειά τους με μεράκι, στα τοπικά καταστήματα σε εξυπηρετούν με χαμόγελο, μένουμε εδώ, επιλέγουμε …γειτονιά, καθώς κάνεις τη βόλτα σου στην πόλη, θυμήσου: αγορά-ΖΟΥΜΕ εδώ!”.

sinidisi.gr
Διαβάστηκε 275 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.