Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:06 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 18:35

Στο Μεσολόγγι φέτος η Σακελλαροπούλου για την «Έξοδο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον δήμαρχο Μεσολογγίου, Κώστα Λύρα, στο Προεδρικό Μέγαρο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μεσολογγίου, Κώστα Λύρα και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννη Τσώλο, οι οποίοι την ενημέρωσαν για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Αποδέχτηκε την πρόσκληση

Παράλληλα, της απέδωσαν πρόσκληση για να παραστεί στις εκδηλώσεις για την Έξοδο του Μεσολογγίου. Η κυρία Σακελλαροπούλου τους ευχαρίστησε για την ενημέρωση και αποδέχθηκε την πρόκληση να παραστεί στις εκδηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Σακελλαροπούλου πέρσι λόγω της πανδημίας και του πρώτου lockdown στο μήνυμά της για την Έξοδο του Μεσολογγίου είχε επισημάνει πως «οι συνθήκες δε μας επέτρεψαν να είμαστε στο Μεσολόγγι για τον εορτασμό της επετείου της ηρωικής Εξόδου, ωστόσο τονίζει ότι «με την ψυχή και την καρδιά μας βρισκόμαστε σήμερα εκεί» και προσέθετε ότι ακολουθώντας το κάλεσμα του δημάρχου, Κώστα Λύρου, τιμά διαδικτυακά αυτήν την κορυφαία στιγμή της Ελληνικής Επανάστασης, αυτήν τη στιγμή της υπέρτατης ηθικής έξαρσης και γενναιότητας.

Πηγή: in.gr

Διαβάστηκε 265 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.