Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:37 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 19:54

Η απάντηση Σκαρμούτσου στην πρόταση για την προεδρία : Ζητά την έκθεση των ελεγκτών περιβάλλοντος για το ΧΥΤΑ Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Να δημοσιοποιηθεί η έκθεση των ελεγκτών περιβάλλοντος για τον ΧΥΤΑ Μεσολογγίου ζητά με ανακοίνωσή του από τη δημοτική αρχή του Μεσολογγίου, ο συνδυασμός «Συμμαχία για το Μέλλον». Η παρέμβαση αυτή της παράταξης του Π. Σκαρμούτσου έρχεται ως συνέχεια των πληροφοριών πως ο Κ. Λύρος πρότεινε στον Π. Σκαρμούτσο την προεδρία του Συνδέσμου του ΧΥΤΑ. Υποτίθεται δε πως η πρόταση αυτή έρχεται και ως συνέχεια της προεκλογικής συνεργασίας των δύο μερών.

Η παράταξη όμως του Π. Σκαρμούτσου διευκρινίζει : «Από πού προκύπτει ότι η παράταξή μας συνεργάστηκε η βοήθησε την εκλογή του δημάρχου και ζητά ξανά βοήθεια; Στις εκλογές της δεύτερης Κυριακής η παράταξή μας δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση στήριξης του κ. Λύρου.
Θεωρούμε ότι οι άνθρωποι που μας ψήφισαν, έχουν φρόνηση, αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και αγάπη για τον τόπο τους. Δεν είναι κατευθυνόμενο κοπάδι προβάτων για να χειραγωγούνται. Ξέρουν πολύ καλά τι συμφέρει τον δήμο τους και τι όχι και έπραξαν αναλόγως και κατά συνείδηση. Θεωρούμε δε άκρως εξευτελιστικό, να υποδείξουμε σε κάποιον τι θα πρέπει να ψηφίσει. Ο δήμαρχος δεν θα πρέπει να επαίρεται για την εκλογή του, διότι μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων, δεν έδωσε ψήφο στήριξης στον νυν δήμαρχο, αλλά ψήφο αντίδρασης στον πρώην δήμαρχο».

Έτσι λοιπόν προκύπτει το αίτημα για δημοσιοποίηση της έκθεση που αφορά την κατάσταση που επικρατεί στο ΧΥΤΑ Μεσολογγίου, καθότι μέχρι πρόσφατα διακινούνταν φήμες περί παραβάσεων της νομοθεσία από την προβληματική λειτουργία του ΧΥΤΑ. «Για την αδειοδότηση του ΧΥΤΑ, την ανακύκλωση και για το που διοχετεύθηκαν τα χρήματα της αύξησης κατά 18% των δημοτικών τελών, έχετε να μας πείτε κάτι;» είναι ένα ακόμη ερώτημα της «Συμμαχίας για το Μέλλον» προς το Δήμαρχο Μεσολογγίου.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 275 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.