Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 19:53

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ρίχνει την χαριστική βολή στον Νικηφόρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο συνεταιρισμός πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, όσο ο Δούκας και ο Νικηφόρος ετοιμάζουν τα μεγάλα τους επιχειρηματικά σχέδια στις Άγριες Μέλισσες.

Πατέρας και γιος έχουν έρθει πολύ κοντά, με κανέναν από τους δυο να φαντάζεται τη συνέχεια. Τα μέλη του συνεταιρισμού είναι ικανά να κηρύξουν πόλεμο στους Σεβαστούς, ενώ όλο το Διαφάνι έχει σταθεί απέναντί τους.

Ακόμη και η Ελένη, παρόλο που φοβάται μη ξεσπάσει ο Νικηφόρος και μιλήσει, εναντιώνεται στον Νικηφόρο, χωρίς να ενδιαφέρεται για τις ολέθριες συνέπειες. Ο Νικηφόρος έχει γίνει ένας νέος Δούκας στις Άγριες Μέλισσες, κάνοντας τον πατέρα του πολύ περήφανο για αυτό. Πότε θα ξεσπάσει η καταιγίδα στους Σεβαστούς και ποιες θα είναι οι συνέπειες;

Ο Δούκας εγκαταλείπει τον Νικηφόρο

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο, ο Μιλτιάδης ξεσπάει, αποκαλύπτοντας μυστικά και ψέματα καλά θαμμένα στο παρελθόν. Μιλάει στον Δούκα, επισημαίνοντας πως ο γιος του ήταν αυτός που τον πρόδωσε. Ο Νικηφόρος ήταν εκείνος που τον είχε καταδώσει, πριν προχωρήσει τα μεγάλα του επιχειρηματικά σχέδια με τον συνεταιρισμό. Σχέδια καταστροφικά για το Διαφάνι, αλλά και για του κατοίκους του.

Ο Δούκας, δε μπόρεσε ποτέ να πιστέψει πως ο συνεταιρισμός δεν έγινε δικός του, επειδή ο Νικηφόρος τον είχε προδώσει, στις Άγριες Μέλισσες. Η αποκάλυψη αυτή ηχεί σαν βόμβα στα αυτιά του και ξεκινάει τις έρευνες, προκειμένου να το αποδείξει. Μάλιστα, δε διστάζει να περάσει ακόμη και τα όρια του νόμου για να φτάσει στην πλήρη αλήθεια.

Έτσι, όταν πλέον επιβεβαιώνει πως συνεταιρισμός και Νικηφόρος είχαν συνεργαστεί εναντίον του, ο Δούκας δίνει την χαριστική βολή, στις Άγριες Μέλισσες. Τον εγκαταλείπει, στερώντας του κάθε περιουσιακό στοιχείο, αφήνοντάς τον μόνο, στο έλεος της οργής του. Στη μέση θα βρεθεί η Μυρσίνη, η οποία θα προσπαθήσει να κατευνάσει τα πνεύματα, μάταια. Η καταστροφή έχει ήδη ξεκινήσει…

Πηγή: youfly.com

Διαβάστηκε 505 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.