Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 14:18

Αγρίνιο: Ο Δημοτικός κινηματογράφος ΄΄ΕΛΛΗΝΙΣ΄΄ ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τέλος Μαίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Και φέτος , ευελπιστώντας ότι ως το τέλος Μαΐου θα είμαστε σε θέση, να ανοίξουμε τον αγαπημένο σας κινηματογράφο Ελληνίς  και να κάνουμε όλοι αυτό που αγαπάμε πολύ, να προβάλουμε ταινίες, ο Δήμος Αγρινίου θα εκδώσει το περιοδικό που αφορά στον Κινηματογράφο με το πρόγραμμα των ταινιών για το καλοκαίρι.

Ένα περιοδικό καλαίσθητο, που κρατάτε στα χέρια σας τέτοια εποχή τα τελευταία 20 χρόνια και που στήριξε όλος ο κόσμος του  Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής.

Στο περιοδικό υπάρχουν καταχωρήσεις με διαφημίσεις καταστημάτων και επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Οι ενδιαφερόμενοι για να  διαφημιστούν στο περιοδικό ΄΄ΕΛΛΗΝΙΣ 2021΄΄  καλούνται  να υποβάλλουν αίτηση στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσουν 

με την υπεύθυνη του Κινηματογράφου κα.Μπαλάσκα Χριστίνα στο τηλ. 26413 60614 για περισσότερες πληροφορίες.  

Διαβάστηκε 851 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.