Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:21 μμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 13:04

Παπαθανάσης: Οι λοιμωξιολόγοι επαναξιολόγησαν την Παρασκευή τα δεδομένα, τι μπορούσαμε να κάνουμε;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Κανένας υπουργός και καμία κυβέρνηση δεν θέλουν να κρατήσουν κλειστές τις επιχειρήσεις» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 για την απόφαση να μην ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη.

«Από την στιγμή που η επιτροπή των λοιμωξιολόγων επαναξιολόγησε την Παρασκευή τα δεδομένα, τι μπορούσαμε να κάνουμε; Οφείλουμε να ακούσουμε ένα επιστημονικό όργανο» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει. «Φανταστείτε να μην ακούγαμε την επιτροπή. Παρασκευή αποφασίζει η επιτροπή, η κυβέρνηση τι πρέπει να κάνει;».

 Δεν υπάρχει κυβέρνηση που να θέλει κλειστή την οικονομία
«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κυβέρνηση που θέλει να έχει κλειστή την οικονομία» επέμεινε, ενώ ξεκαθάρισε: «Θα κινηθούμε στον δημοσιονομικό χώρο που έχουμε για την στήριξη των επιχειρήσεων».

«Τα κρεβάτια στις ΜΕΘ έχουν αυξηθεί κατά 300%. Δεν είναι θέμα τα κρεβάτια, αλλά το πώς διαχειριζόμαστε την πανδημία. Κάνουμε προσλήψεις γιατρών, το σύστημα εμβολιασμών είναι καταπληκτικά οργανωμένο. Η αντιπολίτευση λέει συνέχεια τα αντίθετα απ’ όλα όσα λέμε» τόνισε ακόμη ο κ. Παπαθανάσης.

in.gr

Διαβάστηκε 199 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.