Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  8:49 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 18:37

Παπαναστασίου : Στο Μητσοτάκη η ελπίδα να σταματήσουν να «κυνηγάνε» το Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θέμα του Πρωθυπουργού το Πανεπιστήμιο, λέει ο Γ. Παπαναστασίου δείχνοντας να μην περιμένει τίποτα από το Υπουργείο.

Μιλώντας στη τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσαν χθες οι φοιτητές του καταργημένου από το νόμο Γαβρόγλου Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, ο Γ. Παπαναστασίου έδειξε πως μετά την απόφαση της Συγκλήτου και πιθανότατα τις τοποθετήσεις του αρμοδίου υφυπουργού Παιδείας Άγγελου Συρίγου, δεν αναμένει τίποτα από το Υπουργείο Παιδείας…

«Όλα είναι στα χέρια της Κυβέρνησης» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αγρινίου και λίγο – πολύ τόνισε ότι η μόνη ελπίδα για να εισακουστούν τα αιτήματα του Αγρινίου για την υπόθεση του Πανεπιστημίου είναι να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. «Είναι θέμα του Πρωθυπουργού. Η Κυβέρνηση πρέπει να ξεκαθαρίσει την πολιτική της, γιατί με τα ίδια κριτήρια θα πρέπει να κλείσουν ή να μετακινηθούν Τμήματα και αλλού στην Ελλάδα» είπε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Μάλιστα ο Γ. Παπαναστασίου εκτίμησε ως δεδομένο ότι η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών δεν θέλει κανένα Τμήμα μακριά από την πόλη της Πάτρας. «Κάποιοι «κυνηγάνε» το Αγρίνιο» είπε ο Δήμαρχος Αγρινίου αφήνοντας σαφώς εννοηθεί ότι αυτοί οι “κάποιοι” βρίσκονται όχι μόνο στην Πάτρα, αλλά και στην Κυβέρνηση και πλέον ο μόνος που μπορεί να σταματήσει το «κυνηγητό» του Αγρινίου είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

agriniculture.gr

Διαβάστηκε 527 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.