Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  1:26 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 18:56

Αγρίνιο: Εκταφή στην Μπέλλα για τα ακριβή αίτια του θανάτου της

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Που προσανατολίζονται οι έρευνες της Ασφάλειας - ανακοίνωση της Jysk Ελλάς για τις κάμερες στο σημείο

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση του θανάτου της σκυλίτσας, έξω από το πολυκατάστημα Jysk την περασμένη Τετάρτη.

Οι συνθήκες θανάτου του αδέσποτου σκυλιού, πήραν διαστάσεις από το Σάββατο, μετά από καταγγελίες φιλοζωικής οργάνωσης του Αγρινίου (Σωματείο Φίλοι Των Ζώων Δήμου Αγρινίου) και εκατοντάδες φιλόζωους που κονιοποίησαν τη σχετική είδηση , σύμφωνα με την οποία, μαύρο Ι.Χ. με δυο επιβαίνοντες, παρέσυρε το σκυλί και στη συνέχεια το αυτοκίνητο έκανε μπρος – πίσω για να αποτελειώσει το σκυλάκι… Οι αντιδράσεις υπήρξαν σφοδρότατες και υπήρξε ακόμη και παρέμβαση από την ηγεσία της ΕΛΑΣ, μιας και ειπώθηκε πως η τοπική αστυνομία, κατά κάποιον τρόπο, κωλυσιεργούσε…

Να σημειωθεί πως μαρτυρίες αυτοπτών δεν υπάρχουν προς το παρόν, ώστε να επιβεβαιωθεί επίσημα αυτή η καταγγελία. Η Ασφάλεια Αγρινίου, καλεί μάλιστα τους πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν ενώ έχει συλλέξει οπτικό υλικό από διπλανό βενζινάδικο, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν δείχνει ξεκάθαρα εικόνα από το περιστατικό, όπως αυτό καταγγέλλεται ότι έγινε.

Η πολυεθνική Jysk στο μεταξύ, εξέδωσε χθες απάντηση , για το εάν διαθέτει κάμερες στο κατάστημα της στο Αγρίνιο:

Λυπούμαστε πολύ για το γεγονός, αλλά στα καταστήματά μας , όπως και στο κατάστημα του Αγρινίου, δεν υπάρχουν κάμερες που να καταγράφουν τους εξωτερικούς χώρους, συνεπώς δεν υπάρχει υλικό να δώσουμε.
Επίσης οι συνάδελφοί μας έχουν ήδη καταθέσει στην Αστυνομία και μάλιστα ήταν αυτοί που την κάλεσαν.
Δεν μπορούμε δυστυχώς να βοηθήσουμε σε αυτό . Ειλικρινά καταδικάζουμε κι εμείς την ενέργεια, αναφέρει η Jysk Ελλάς.

Πριν από λίγη ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, παρουσία αστυνομικών, υπαλλήλου της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής, ιδιώτη κτηνιάτρου και του Φιλοζωικού Σωματείου, έγινε εκταφή του σώματος της σκυλίτσας, ώστε να εξεταστεί και να εξαχθουν ασφαλή συμπεράσματα για τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 218 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.