Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:07 μμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 21:13

Νέος εξοπλισμός και βοήθεια στους σεισμοπαθείς από την Ελληνοαμερικανική ομάδα έρευνας και διάσωσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο σπίτι της Ελληνοαμερικανικής ομάδας έρευνας και διάσωσης βρέθηκε η κάμερα του Nafpaktianews.gr. Εκεί μας υποδέχθηκε ο πρόεδρος Δημήτρης Καλογερόπουλος όπου μας παρουσίασε τον νέο εξοπλισμό που παρέλαβε η ομάδα αλλά και τις εγκαταστάσεις αυτής.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ελληνομαρικανική ομάδα έρευνας και διάσωσης είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο πολιτικής προστασίας και με υπευθυνότητα και την σωστή εκπαίδευση της ομάδας προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Εκτός όμως από τις υπηρεσίες του αυτή την φορά θα μεταβούν στον Δήμο Ελασσόνας και θα προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς.

Ο κ. Καλογερόπουλος μας ενημέρωσε οτι αναμένονται δύο παλέτες με καινούργιο εξοπλισμό που χρειάζεται όμως πρώτα να βρεθούν τα μεταφορικά έξοδα για να μπορέσουν να έρθουν στην Ναύπακτο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Δημήτρη Καλογερόπουλου αλλά και εικόνες από τον νέο εξοπλισμό.

nafpaktianews.gr

 

Διαβάστηκε 317 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.