Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  5:35 μμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 18:57

Η Ανάληψη Τριχωνίδας στο εθνικό πρόγραμμα δράσεων της επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση της διήμερης Ημερίδας – Έκθεσης με τίτλο «Ο ρόλος της Αιτωλικής Συμπολιτείας στην Επανάσταση του 1821, το Στρατόπεδο Γ. Καραϊσκάκη στην Ανάληψη Τριχωνίδας» που διοργανώνεται στις 24-25 Ιουλίου 2021 στην Ανάληψη Τριχωνίδας.

Η εκδήλωση θα έχει δυο μορφές επικοινωνίας την συνεδριακή και την εκθεσιακή, στην πρώτη θα πραγματοποιηθούν 4 συνεδρίες με διαφορετικές θεματικές ενότητες και την συμμετοχή 4 Πρεσβευτών ξένων χωρών, 3 Καθηγητών Πανεπιστημίων, 2 Εκπροσώπων της Ελληνικής Κυβέρνησης αλλά και  Επιχειρηματιών, Τεχνοκρατών, Εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων κτλ. Στην εκθεσιακή του μορφή θα λειτουργήσει ειδικός εκθεσιακός χώρος όπου θα παρουσιαστούν βιβλία και συγγράμματα, αντικείμενα και φωτογραφικό υλικό.

Η εκδήλωση έχει ενταχθεί στο Εθνικό Πρόγραμμα Δράσεων και Εκδηλώσεων της Επιτροπής  «ΕΛΛΑΔΑ 2021» και τελεί υπό την αιγίδα της.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 219 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.