Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 18:37

Άγριες Μέλισσες: Η Μαντάμ Κούλα επιστρέφει για να σταθεί στη Δρόσω

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιστρέφει στις «Αγριες Μέλισσες» η ναταλία Τσαλίκη στον ρόλο της Μαντάμ Κούλας

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες» που τη Δευτέρα 1/3 κλείνουν 100 επεισόδια γεμάτα συγκρούσεις, έρωτες και διλήμματα για τους πρωταγωνιστές.

Η συνέχεια στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 θα είναι επεισοδιακή καθώς ξεκινάει η δίκη του βιαστή Μάνου Βόσκαρη, ενώ σύμφωνα με τα spoiler Δρόσω και Ασημίνα διεκδικούν τον μικρό Σέργιο. Νικηφόρος και Ασημίνα σχεδιάζουν τη φυγή τους στο Παρίσι και η Δρόσω ετοιμάζει εξώδικο για να τους εμποδίσει.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (1/3) στις «Αγριες Μέλισσες» η Ελένη αρνείται τον συμβιβασμό του Βόσκαρη και είναι αποφασισμένη να φτάσει τη δίκη μέχρι τέλους, ενώ ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν με τη ζωή τους. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, αλλά πέφτει σε αδιέξοδο άλλη μια φορά. Η Ασημίνα ανάμεσα σε αυτόν, το παιδί και τη Δρόσω προσπαθεί απελπισμένα να βρει μια ισορροπία. Παράλληλα, όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του νεαρού Ευτύχη.

Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει. Η Δρόσω προτείνει στον Κυριάκο να του γράψει ένα τραγούδι, ενώ ο Κωνσταντής, παρά τον χωρισμό τους, συνεχίζει να την υποστηρίζει στη Μυρσίνη που προσπαθεί να τον φέρει με τα νερά της. Μια αναπάντεχη εξέλιξη βάζει την Πηνελόπη μπροστά στο δίλημμά της. Αλέξης ή Μελέτης. Την ίδια στιγμή, η Σοφούλα προετοιμάζει τη φυγή της. Θα προλάβει να το σκάσει πριν την πάρει είδηση ο Βόσκαρης;

Η Μαντάμ Κούλα στέκεται δίπλα στη Δρόσω

Ο Θέμελης μαθαίνει πως το μυστικό του έχει αποκαλυφθεί και αποφασίζει να δράσει. Θα αντιμετωπίσει ευθέως το Δούκα ή θα εξαφανιστεί; Η Μαντάμ Κούλα στέκεται δίπλα στη Δρόσω που παλεύει ανάμεσα στην αγάπη για το γιο της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή. Η Ναταλία Τσαλίκη επιστρέφει στον ρόλο της «Μαντάμ Κούλας» και στη ρίζει τη Δρόσω. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και αποκάλυψε στη Νάντια Κοντογεώργη, πως επιστρέφει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» για τέσσερα επεισόδια. Η μαντάμ Κούλα ήταν παλιά αρτίστα της Τρούμπας που με τα χρόνια προάχθηκε σε «υπεύθυνη καταστήματος» στο καμπαρέ «Χαβάη», όπου βρέθηκε η Δρόσω.

Ο Νέστορας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν καθώς δέχεται την επίσκεψη του Νικολαΐδη. Ήρθε η στιγμή να αναλάβει ο ταξίαρχος τις ευθύνες του; Η σύλληψη του Νέστορα αλλά και η προσαγωγή του Προύσαλη στην ασφάλεια της Λάρισας κάνει τον γύρο του χωριού. Η Ουρανία βλέπει τους κόπους της να χάνονται ύστερα από ένα τηλεφώνημα του Τσαμπαρδή. Η απόφαση της Ασημίνας και του Νικηφόρου να μετακομίσουν στο Παρίσι, θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις οικογένειές τους. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής απευθύνονται σε δικηγόρο προκειμένου να τους εμποδίσουν.

Ο Προύσαλης αφήνεται ελεύθερος σε αντίθεση με τον Νέστορα που περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο. O Θέμελης οδηγείται σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές, καθώς ο φόβος του για τον Δούκα, τον έχει κυριεύσει.

Η Ελένη ετοιμάζεται για τη δίκη εναντίον του Βόσκαρη με μόνο όπλο την ομολογία του Γκούμα. Μια αναπάντεχη έκπληξη όμως θα αναπτερώσει τις ελπίδες της. Η Σοφούλα πιέζεται καθώς ο Φωτιάδης σκοπεύει να παρουσιάσει τον Βόσκαρη ως θύμα και της ζητάει να πει κι άλλα ψέματα. Θα μιλήσει στον Άγγελο που εξακολουθεί να την επισκέπτεται κρυφά; Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ετοιμάζουν κρυφά από όλους την αναχώρηση τους. Ο Κυριάκος ψάχνει τον Τσαμπαρδή για να βοηθήσει την Ουρανία, ενώ η Ρίζω έρχεται πιο κοντά με τον Προύσαλη μετά την περιπέτειά του.

Οι ελπίδες της Ελένης αναπτερώνονται αλλά η μέρα της δίκης του Βόσκαρη φτάνει και η θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Μήπως η Σοφούλα πήρε τη λάθος απόφαση;

ethnos.gr

Διαβάστηκε 481 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.