Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 21:45

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω στέλνει… εξώδικο στην Ασημίνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Δρόσω απειλεί τον Νικηφόρο και την Ασημίνα για να μην φύγουν με τον μικρό Σέργιο στο Παρίσι στις «Άγριες Μέλισσες»

«Όλοι γίνατε υπάλληλοι του Δούκα και μάλιστα με τη θέλησή σας» λέει ο μεθυσμένος Κωνσταντής στα πλάνα από το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», όπου το σχέδιο του Δούκα αποκαλύπτεται και σύσσωμος ο συνεταιρισμός η Ελένη και ο Λάμπρος παθαίνουν σοκ. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 22/2 αποκαλύπτεται ότι ο Δούκας είναι πίσω απ’ την συμφωνία με τον Ιγνατιάδη και ο συναιτερισμός αποφασίζει να στείλει μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την Ελένη, για να τον αντιμετωπίσει. Η σύγκρουση θα είναι σφοδρή, ενώ τραγικό πρόσωπο είναι και ο Νικηφόρος που δεν γνώριζε και νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και σύμφωνα με τα spoiler θα αντιδράσει αγρίως.

Το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση. Ο Μάρκος δεν θ’ αφήσει τα πράγματα στη τύχη τους μετά από αυτό που είδε. Θα αποκαλύψει στον Αλέξη για το φιλί που αντάλλαξε η Πηνελόπη με τον Μελέτη;

Η Ασημίνα με τη Δρόσω θα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση στις «Άγριες Μέλισσες». Η Μυρσίνη επιστρέφει απ’ το νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντή. Θα καταφέρουν να της κρατήσουν κρυφή τη σχέση του με την Δρόσω; Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα πάρουν μια διαφορετική απόφαση ο καθένας για τον δεσμό τους.

Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» είμαστε στα πρόθυρα ενός νέου «πολέμου» στο Διαφάνι. Νικηφόρος και Ασημίνα μετά τις εξελίξεις ετοιμάζονται να πάρουν το μικρό Σέργιο και να φύγουν για το Παρίσι στο σπίτι της Ανέτ. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά μετά από την απάτη με τον συνεταιρισμό, αλλά και με την αποκάλυψη για τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω. Όταν θα μάθει η Δρόσω ότι η Ασημίνα θέλει να φύγει με το παιδί θα ξεκινήσει η μάχη!

Με τη βοήθεια του Κωνσταντή θα στείλει εξώδικο, με το οποίο θα απειλεί το ζευγάρι ότι αν πάρουν το μικρό και φύγουν για το Παρίσι θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλειά του. Αυτή η είδηση συνταράσσει τον Νικηφόρο και την Ασημίνα, οι οποίοι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο και παραπλανούν τον Κωνσταντή και τη Δρόσω ότι τάχα δεν πρόκειται να φύγουν, ενώ παράλληλα προετοιμάζουν μυστικά την αναχώρηση για το Παρίσι. Ο μικρός Σέργιος είναι ενθουσιώδης μπροστά σε αυτή τη νέα προοπτική. Θέλει πάρα πολύ να φύγει με τους γονείς του στο Παρίσι και από τη χαρά του θα μαρτυρήσει το μυστικό, κάνοντας έξαλλη τη Δρόσω στις «Άγριες Μέλισσες».

Πηγή: ethnos.gr

 
 
Διαβάστηκε 525 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.