Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 18:46

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος πλακώνει στο ξύλο τον Νικηφόρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Με την αποκάλυψη του Κωνσταντή, άνοιξε ένα νέο και αιματηρό μέτωπο ανάμεσα στον συνεταιρισμό και τους Σεβαστούς. Ο Νικηφόρος, χωρίς να γνωρίζει τίποτα από τα σχέδια του πατέρα του, φέρνει την ολική καταστροφή στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα ο Λάμπρος να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο.

Η άφιξή του στον συνεταιρισμό εξοργίζει τους συνεργάτες του. Ο ένας κρατάει τον άλλον, προκειμένου να μη ξεσπάσει άγριος καυγάς. Ο Λάμπρος όμως δεν αντέχει και πιάνεται στα χέρια με τον άνθρωπο που έγινε, μόλις, ο μεγαλύτερος εχθρός του. Τί θα δούμε απόψε;

Άγριο ξύλο 

Ο Λάμπρος θα εξοργιστεί πολύ με την πισώπλατη συμφωνία, με αποτέλεσμα, όταν ο Νικηφόρος εμφανιστεί στον συνεταιρισμό, εκείνος να του επιτεθεί, στις Άγριες Μέλισσες. Κανείς δε θα προσπαθήσει να τους χωρίσει γρήγορα, καθώς όλοι θέλουν τον Νικηφόρο νεκρό, εκείνη τη στιγμή. Τον εμπιστεύτηκαν και τους πούλησε με τον χειρότερο τρόπο.

Κι ενώ ο Λάμπρος ξεσπάει, ο Νικηφόρος φαίνεται βαθιά πληγωμένος, καθώς ο Δούκας τον υποτίμησε για άλλη μια φορά, στις Άγριες Μέλισσες. Μάλιστα, ο Νικηφόρος δε θα διστάσει να δείξει την οργή του, σπάζοντας πράγματα και ουρλιάζοντας πως δεν είχε ιδέα από όλα αυτά. Κανείς, όμως, δε θα τον εμπιστευτεί ξανά. Ένας Σεβαστός κατάφερε να τους εξαπατήσει, ξανά.

Την ίδια στιγμή, η Λενιώ στέλνει αντιπροσωπεία για να διευθετηθεί όσο πιο άμεσα γίνεται, το θέμα του συνεταιρισμού. Ο Δούκας απολαμβάνει τη νίκη του, ενώ δε διστάζει να ειρωνευτεί τον γιο του, λέγοντάς του πως η θέση στο γραφείο, πλέον του ανήκει. Άλλωστε, του ανήκε πάντα και αυτό δε θα αλλάξει εύκολα. Όσο οι περιουσίες των κατοίκων στις Άγριες Μέλισσες χάνονται, ο Νικηφόρος και ο Λάμπρος ζουν τον δικό τους – διαφορετικό- εφιάλτη.

Πηγή: youfly

Διαβάστηκε 491 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.