Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 18:24

Έρχεται το νέο ΟΣΔΕ... με νέο σύγχρονο λογισμικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

1η Διαδικτυακή Επίδειξη Πλατφόρμας Υποβοήθησης Υποβολής Δήλωσης ΟΣΔΕ, έφερε την Άνοιξη στα ΚΥΔ.

Με την συμμετοχή περίπου 60 στελεχών από 20 Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (που εξυπηρέτησαν περισσότερους από 100.000 δικαιούχους επιδοτήσεων την προηγούμενη χρονιά) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18/02/2021 η πρώτη κλειστή διαδικτυακή επίδειξη λειτουργίας μας νέας ανοιχτής πλατφόρμας λογισμικού υποβοήθησης της υποβολής της δήλωσης ΟΣΔΕ.

Η νέα πλατφόρμα βασισμένη σε τεχνολογίες αιχμής με πλήρη τεκμηρίωση του κώδικα ανάπτυξης αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο, διαθέσιμο σε όσα ΚΥΔ θελήσουν να το χρησιμοποιήσουν.

Θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις και πλήρη ενημέρωση, σε κάθε βήμα, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις εξελίξεις. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί 2η διευρυμένη παρουσίαση.

Σημειώνουμε ότι η παρουσίαση του νέου λογισμικού για την Υποδοχή Δηλώσεων σηματοδοτεί και την αλλαγή σελίδας στο ΟΣΔΕ, καθώς το παιχνίδι των καθυστερήσεων που επιμένει να παίζει ο νυν φορέας από-συντονισμού δεν πρόκειται να αλλάξει τον ρου των πραγμάτων. Άλλωστε, η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί, όχι μια και δυο, αλλά εφτά (7) φορές, σε ισάριθμες υποθέσεις ΚΥΔ που αντιστάθηκαν αρνούμενα να πληρώνουν εικονικές, αόριστες και αφηρημένες δήθεν υπηρεσίες.

Τέλος, σημειώνουμε ότι το νέο λογισμικό Υποδοχής Δηλώσεων, όπως αποδείχθηκε και κατά την πρόσφατη παρουσίασή του, ανταποκρίνεται πλήρως στα σύγχρονα πρότυπα και έχει με επιτυχία περάσει όλα τα σχετικά τεστ, είναι απολύτως λειτουργικό και έτοιμο να φέρει σε πέρας το έργο.

Διαβάστηκε 445 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.