Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 19:08

Για αυτόν τον λόγο δεν πρέπει να νιώθεις άσχημα που είσαι single

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το να είσαι σε σχέση σίγουρα έχει τα θετικά του. Το να είσαι single ωστόσο είναι απαραίτητο αρκετές φορές. Δες τους λόγους!

Αίσθηση εαυτού

Το να βγεις από μια σχέση και να προχωρήσεις άμεσα σε μια άλλη σχέση, δεν πρόκειται να σε κάνει να νιώθεις καλά τις περισσότερες φορές. Οφείλεις να προσδιορίσεις τη σχέση που έχεις εσύ πρώτα από όλα με τον εαυτό σου.

Πρακτικά είναι σημαντικό να μπαίνεις στη διαδικασία να τα έχεις καλά με εσένα και αυτό εκφράζεται με το να κάνεις πράγματα που θα οδηγούν στην ψυχαγωγία σου, χωρίς να εξαρτάσαι από άλλη μία μεταβλητή που λέγεται σχέση κλπ.

Αυτογνωσία

Το να μένεις μόνη μπορεί να σε βοηθήσει να γνωρίσεις καλύτερα εσένα την ίδια. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχεις περισσότερο χρόνο και χώρο να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που υπό άλλες συνθήκες δε θα προλάβαινες.

Να δεις τι βιβλία σου αρέσει να διαβάζεις. Τι είδους ταινίες και σειρές. Τι χόμπι και τι καλλιτεχνικές τάσεις έχεις. Ποια είναι τα όριά σου…Από την άποψη πόσο αντέχεις ψυχολογικά να είσαι μόνη. Να αναρωτηθείς, να επαναπροσδιορίσεις σταθερές αξίες και να ξανασκεφτείς.

Φιλία

Έχεις τον χρόνο να βγεις με τους φίλους σου πολύ περισσότερο από ότι αν είχες δεσμό. Νιώθεις μια ατομικότητα που βγαίνει βόλτα να περάσει καλά με άλλες ατομικότητες και καταλήγετε μια ομάδα.

Φλερτ

Μένεις single δε σημαίνει ότι δεν κάνεις περιστασιακό σεξ ή δε φλερτάρεις. Το φλερτ είναι λογικό να σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφα με εσένα καθώς επιβεβαιώνεσαι από άλλους παράγοντες. Το ζητούμενο ωστόσο είναι να μην εξαρτάσαι από αυτά για να νιώθεις όμορφη.

Πλάνα για το μέλλον

Επιτέλους έχεις άπλετο χρόνο να προγραμματίσεις τη ζωή σου όπως ακριβώς εσύ το θέλεις. Να κάνεις πλάνα για τα μελλοντικά σου όνειρα. Να σκεφτείς ποια βήματα θα ακολουθήσεις για να φτάσεις στην προσωπική σου επιτυχία και ευτυχία.

Σαφώς και αυτά γίνονται εντός πλαισίων σχέσης, δεν είναι ωστόσο το ίδιο να είσαι εντελώς μόνη με το να είσαι με κάποιον και να σκέφτεσαι κατά πόσο θα πρέπει να τροποποιήσεις αυτά που είχες σκεφτεί για να είναι όλοι ικανοποιημένοι.

pronews.gr

Διαβάστηκε 1051 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.