Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 20:34

Sex και προκαταρκτικά: Πώς να απογειώσεις τη σχέση σου – Το ebook που θα σου ανοίξει τα μάτια!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το sex και τα προκαταρκτικά είναι μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση που συχνά μπορεί να αποτελέσει υποσυνείδητο κριτήριο για την δημιουργία, τη διατήρηση ή ακόμα και τη λήξη ενός προσωπικού δεσμού. Πόσες φορές έχουμε δει περιπτώσεις ανθρώπων, οι οποίοι, ενώ φαινομενικά δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους, τα βρίσκουν τόσο καλά στο σεξ ώστε έχουν βρεθεί σε μία συναισθηματικά αδιέξοδη σχέση που αρνούνται να λήξουν; Και αντίστοιχα πόσες φορές έχουμε δει ζευγάρια που φαινομενικά βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία σε όλους τους τομείς, να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη σεξουαλική τους ζωή, τα οποία απειλούν να καταρρίψουν ολόκληρο το οικοδόμημα της σχέσης τους;

Πρόκειται λοιπόν για ένα σοβαρό ζήτημα, που ξεκινάει από τα προκαταρκτικά ακόμα, πριν το sex και υποδηλώνει την πορεία και την εξέλιξη μίας σχέσης. Και φυσικά αν ξέρεις πώς να παίξεις σωστά το συγκεκριμένο παιχνίδι, μπορείς να επιτύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

Στην ιστοσελίδα με συμβουλές για ζευγάρια couplegoals θα βρείτε διάφορα tips και ιδέες στο category sex αλλά και το εκπληκτικό ebook «Οργασμοί Πάθος και Έρωτας» του best selling οδηγού προσωπικών σχέσεων Νίκου Ανδρέου, για να απογειώσετε την προσωπική σας ζωή.

Μήπως έχετε βαλτώσει;

Αν νιώθετε ότι η ρουτίνα της καθημερινότητας σας έχει καταβάλλει, αν πλέον το sex έχει φτάσει σε σημείο να γίνεται εντελώς μηχανικά και χωρίς προκαταρκτικά, ή αν αισθάνεστε ότι η προσωπική σας ζωή δε σας ικανοποιεί πλέον, μην βιαστείτε να θεωρήσετε ότι βρίσκεστε σε μία κακή σχέση. Στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο ποσοστό των ζευγαριών που βλέπεις να ταιριάζουν και να είναι ευτυχισμένα αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σεξουαλική τους ζωή, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν ταιριάζουν.

Πολλές φορές το άγχος, η πίεση της δουλειάς αλλά και οι γρήγοροι και εξαντλητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, μας έχουν καταβάλει σε βαθμό που δεν έχουμε διάθεση να την αφιερώσουμε στην σεξουαλική μας ζωή. Αυτό όμως δεν πρέπει να επηρεάζει τα συναισθήματα και την σχέση με το σύντροφό σας..

Υπάρχει λύση

Όταν τα πράγματα σκουραίνουν, εμπιστευθείτε τον ειδικό! Το e-book του Νίκου Ανδρέου «Οργασμοί Πάθος και Έρωτας» που μπορείτε να αποκτήσετε εδώ είναι ο απόλυτος οδηγός για να ανάψετε ξανά τη σπίθα στην προσωπική σας ζωή. Αφοσιωθείτε διαφορετικά στα προκαταρκτικά, δείτε το sex αλλιώς και απογειώστε τη σχέση σας, κάνοντας έρωτα στο σώμα αλλά και στο μυαλό του.

Επισκεφθείτε σήμερα τον απόλυτο Online οδηγό σχέσεων couplegoals και ανανεώστε τη σχέση σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Διαβάστηκε 1909 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 21:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.